Man kan glæde sig til, at Folkeklubben kommer til Ringsted Kongrescenter 14. oktober 2017 og giver en koncert som er lige til det bankende hjerte og den tænkende hjerne.

Det skriver Ringsted Kongrescenter i en pressemeddelelse.

I august 2016 udsendte Folkeklubben deres tredje album ”Slå flint”, som er inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag.

Her er Folkeklubben gået efter at lave den frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver.

Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange – og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange – at man kan opleve den travle trio i Ringsted Kongrescenter,

Folkeklubben tager naturligvis også deres store bagkatalog af gode sange med, så man vil også kunne opleve deres største sange som ‘Fedterøv’ og ‘For Pengene’.

Foto: Pressefoto Folkeklubben

Billetpris:
Ståplads: 220 kr. ekskl. gebyr.

Køb billetter via: www.ringstedkongrescenter.dk

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.

KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 995,- pr. person.