Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 7. april til 19. april.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Humanitær eftersøgning – Ringsted

Kl. 09.20 fik politiet en henvendelse om, at en 14-årig dreng fra Ringsted var forsvundet fra sin bopæl i løbet af timerne inden anmeldelsen. De pårørende vidste ikke, hvor drengen befandt sig, da han ikke havde medbragt sin mobiltelefon og ikke tidligere var gået hjemmefra. Politiet iværksatte en eftersøgning af drengen og underrettede bl.a. bus- og taxaselskaber om den savnede dreng, som tillige blev efterlyst via Twitter. Kl. ca. 11.40 blev drengen fundet i god behold hos en kammerat og afhentet af de pårørende.

Kørsel i frakendelsestiden i bil med stjålne nummerplader – Parkstræde, Ringsted

Kl. 01.00 sigtede politiet en 25-årig mand fra Ringsted for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, som var forsynet med nummerplader, der var meldt stjålet i Rønnede i starten af april måned. Den 25-åriges personbil var derfor heller ikke registreret, ligesom han ikke havde tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring for bilen inden kørsel på offentligt område. Politiet afhørte den 25-årige til de forskellige sigtelser, hvorefter han forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne imod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Benløse, Ringsted.

Kl. 08.47 skete et færdselsuheld på Benløseparken, hvor en bil, der blev ført af 36-årig mand fra Ringsted kørte ud fra Benløseparken, hvor han i forbindelse med en u-vending påkørte et træ.

Han stak af fra bilen, men politiet fandt ham i en lejlighed, hvor man konstaterede at han var påvirket af narkotika. Han blev anholdt kl. 09.25.

Han blev yderligere fundet i besiddelse af et lille kvantum kokain og nogle piller. Kørekort havde han ikke noget af, idet det fra frakendt ved en tidligere lejlighed.

Han blev løsladt senere på formiddagen efter at have fået udtaget en blodprøve. Der var ingen der kom til skade ved uheldet.

Narkopåvirket bilist – Ringsted.

Kl. 19.06 anholdt politiet en 20-årig mand fra Dalmose, der kørte i bil på Sct. Knudsgade. Han var påvirket af narkotika og fik udtaget en blodprøve, før han igen blev løsladt.

Kl. 19.47 blev en anden bilist anholdt og sigtet for narkokørsel. Det var en 23-årig mand, der denne gang måtte aflevere en blodprøve.Han blev efterfølgende løsladt.

Hærværk – Ringsted.

Fra fredag kl. 15.00 til mandag kl. 07.00 er der forøvet hærværk på Ringsted Kirkegård på Køgevej. Der er to gange inden for 14 dage skrevet “Brian” med rød maling på en gravsten. To gravsten er væltet.

Politiet hører meget gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Tricktyveri – Ringsted.

Kl. 11.15 skete et tyveri på Køgevej ved Kildeskovvej, hvor den 82-årige forurettede kvinde ventede på bussen. En bil standsede op ved stedet og en kvinde spurgte om vej til sygehuset. Forurettede forsøgte at forklare vejen. Kvinden ville give forurettede et armbånd samtidig med, at hun forsøgte at åbne for forurettedes armbånd. Forurettede gemte armbåndet på ryggen men fik det revet ud af hænderne af kvinden, hvorefter kvinden og en anden person kørte fra stedet.

Kvinden beskrives som ikke dansk, 35-40 år, 150-160 cm høj, kraftig, sort kort hår, iført mørke bukser og en farvestrålende strikbluse.

Mistænkeligt forhold – Benløse, Ringsted

To udenlandske mænd gik rundt på Holger Drachmannsvej kl. 15.30, hvor de ville sælge ydelser, bl.a. lave tag. De var kørende i en bulgarsk indreg. hvid varebil. De var afvist af flere, der ikke ønskede arbejde udført. Anm. tog en billede af bilen, hvilket ikke passede de pgl., der kørte fra stedet uden videre.

Indbrud i perioden
Risvangen, Benløse, Ringsted
Sjællandsgade, Ringsted
Sleipnersvej, Ringsted
Jyllandsgade, Ringsted
Skansen, Ringsted