Traditionen tro vil byens butikker, Ringsted Outlet, RingStedet og restaurationer være klar med talrige tilbud, aktiviteter og gode oplevelser til både borgere og tilrejsende, når Ringsted Natten 2017 løber af stablen fredag den 1. september.

Desuden vil Ringsted Kommunes mange spændende foreninger stå klar til at fortælle om deres formål og give prøver på deres færdigheder eller kunnen. Normalt vil der også være mulighed for at møde byens politiske partier, ligesom der vil være musikalske indslag i gade- og bybilledet.

Der forventes op mod 15.000 mennesker i gadebilledet til Ringsted Natten.

Foto: Sommer i Ringsted

Da Torvet vil blive ombygget i 2017, vil ikke kunne blive garanteret at man får den stand man plejer at få. Det betyder, at i 2017 vil der gøres mere brug af Nørregade, Nørretorv og baggårde som aktivitetsområder.

Selvom man ikke har en udendørsaktivitet, er man velkommen til at få sin aktivitet med i det redaktionelle omtale af Ringsted Natten.

15. august 2017 er der deadline for at fremsende tekst og et godt foto til redaktionel omtale af jeres arrangement. Omtalen vil blive bragt i Lokalbladets indstik om Ringsted Natten. Dette kan sendes til chms@ringsted.dk.

Meld din aktivitet til i nedenstående link, og din aktivitet vil være tilmeldt: https://goo.gl/forms/usVrls2xK0rdECld2

Foto: Sommer i Ringsted

Man skal selv medbringe alt nødvendigt udstyr (borde, stole, telte m.m.) samt sørge for sikkerheds- og brandforanstaltninger, hvis dette måtte være aktuelt. I forbindelse med håndtering af levnedsmidler er det en forudsætning, at veterinærbestemmelser overholdes.

Du kan følge med i nyheder om Ringsted Natten på Sommer i Ringsteds facebookside.

/Pressemeddelelse fra eventsekretariatet for Sommer i Ringsted.