Benløse var millimeter fra at tabe for første gang på hjemmebane i denne sæson, men vandt den anden semifinale 4-3 efter en vild afslutning. Den første semifinale blev vundet med komfortable 8-4, og midtsjællænderne fører dermed serien mod Sunds med 2-0 i kampe og er nu kun én sejr fra en plads i DM-finalen den 20. maj i Dansk Kabel TV Arena.

Det skriver Benløse Floorball Club i en pressemeddelelse.

Tre og et halvt minut inde i overtiden satte Tim Jannerup den afgørende scoring i den anden semifinale. Assisten stod anfører Niklas Elfving for, og så lettede taget nærmest i Dansk Kabel TV Arena, hvor der ikke var mange negle tilbage at bide i hos hjemmepublikummet.

Med sølle fem sekunder igen af den ordinære tid var Sunds nemlig foran 3-2, og det lignede et nederlag. Med sin tredje scoring – alle assisteret af Jannerup – lykkedes det dog Mathias Glass at fremtvinge overtid med udligningen til 3-3.

– Kaptajn Niklas Elfving havde en finger med i afgørelsen, da han lagde op til Tim Jannerups sejrsmål i den anden semifinale. Foto: Benløse Floorball Club

Målramme og veterankeeper i vejen
Det hele begyndte ellers planmæssigt. Benløse kom foran 2-0 i første periode og producerede chancer til meget mere. En håndfuld gange sendte hjemmeholdet bolden på stolpe elle roverligger, og når det ikke var metallet, der var i vejen, var der Sunds’s veteran-keeper, 39-årige Kaj Jensen, der agerede sprællemand og pillede utænkelige bolde med sin højrelap.

Og så blev det pludselig spændende. I anden periodes sidste minut straffede Sunds en Benløse-fejl til stillingen 2-1. I tredje periode kunne Benløse heller ikke få lukket den intense kamp, og så udviklede det hele sig til lidt af et mareridt i de sidste to minutter.

Sunds var igen skarpe på Benløses fejl, da et kikset udkast satte afslutningsstærke Mikkel Skov op til udligning til 2-2. Da var der spillet 58 minutter.

Tæt på mareridtsafslutning
Med 31 sekunder tilbage bød Sunds for alvor ind på at tyvstjæle sejren, da en lang bold fra egen halvdel blev rettet af og sejlede hele vejen i kassen bag David de Fries. På det tidspunkt lignede det nederlag, men tingene artede sig med Glass’ udligning fem sekunder før tid og Jannerups sejrsmål i overtiden.

Komfortabel sejr i første kamp
Lørdagens første semifinale var anderledes udramatisk. Bevares, kampen var intens og bød på slutspilsnærkampe af både den gode og lidt for hårde slags, men Benløse satte tingene på plads i de første 20 minutter, som blev vundet 6-2.

Anden periode bød på en længere pause, da Benløses Daniel Nygaard landede uheldigt og brækkede sin ene underarm. Den skade betød operation og et farvel til resten af sæsonen. Surt for Nygaard og Benløse, og hjemmeholdet var da også en smule rystet efter situationen.

Sunds kom dog aldrig tættere på end tre scoringer, og så sluttede det hele 8-4 i Benløses favør i en kamp, hvor Jaocb Bøge blev 3-målsskytte, mens Mathias de Fries og Mathias Glass hver satte to bolde i kassen for hjemmeholdet.

Én sejr fra finalen
Med påskens sejre på 8-4 og 4-3 er Benløse nu blot blot én sejr fra DM-finalen. Semifinaleserien mod Sunds fortsætter med kamp 3 den lørdag 29. april kl. 15 og en evt. kamp 4 søndag den 30. april. Hvis det lykkes Sunds at vinde begge de opgør, spilles en femte og afgørende semifinale i Dansk Kabel TV Arena lørdag den 13. maj kl. 15.

I den anden semifinale fører Rødovre 2-0 i kampe over Vendsyssel efter sejre på 5-4 og 6-3. Den serie fortsætter også i weekenden 29.-30. april.

Alle fire hold er sikret en plads på Superfinale-dagen i Ringsted Sportcenter lørdag den 20. maj, hvor der spilles bronzekamp og DM-finale ledsaget af en masse andre aktiviteter. Læs mere på www.superfinale.dk.