Med et resultat på 4,7 mio. kr. og en vækst i bruttofortjenesten på knap 10 pct. kom ACO Nordic, der er specialister i afvandingssystemer, styrket ud af 2016.

Væksten i bruttofortjenesten steg fra 18,6 mio. kr. i 2015 til  20,4 mio. kr. i 2016

Det er et resultat, vi er tilfredse med. Det afspejler, at vi har haft en god udvikling i salget af løsninger til håndtering af regn- og spildevand. Vores forretningsområder for hhv. afvandings- og VVS-løsninger er begge i fremgang,” siger administrerende direktør Hans Olsen, ACO Nordic A/S.

På VVS-området har det især været produkterne inden for HygineFirst, der har været med til at sikre den gode udvikling. HygieneFirst er et afløbskoncept, hvor hygiejne, holdbarhed og krav til korrosionsbestandighed er afgørende.

ACO Nordic har i 2016 investeret i at øge medarbejderstaben, i en styrket markedsføringsindsats og i udvikling af projekt- og forhandlersalget. Det er tiltag, der giver positive forventninger om øget vækst i 2017. Foto: AOC Nordic

Investeringer
ACO har i 2016 investeret i at øge medarbejderstaben, i en styrket markedsføringsindsats og i udvikling af projekt- og forhandlersalget. Det er tiltag, der giver positive forventninger om øget vækst i det kommende år.

I starten af 2017 lancerede ACO en ny standard for linjedræn, der kan fjerne afløbs- og overfladevand i en fuldstændig vandtæt løsning. Det er den såkaldte Multiline Seal In-rende, som kunderne har taget utroligt godt imod.

“Vi er kommet godt i gang med salget i år. Der er vækst i markedet, og vi mærker stigende interesse for vores løsninger og den tilhørende rådgivning. Vi er optimistiske og ser frem til et fremgangsrigt 2017,” siger Hans Olsen.

 

ACO er specialiseret i rådgivning om design, projektering, installation og vedligeholdelse af professionelle afvandingssystemer. ACO Nordic A/S er en del af den tyske ACO Group, der leverer sikre og effektive løsninger til håndtering af regn- og spildevand til anvendelse i bademiljøer, fødevareproduktion, restauranter, veje og pladser, parkeringsområder, boligområder, industriområder og infrastruktur. ACO´s sortiment sælges gennem et bredt udvalg af distributører og grossister.

/Pressemeddelelse – AOC Nordic