Mænds Mødesteder Ringsted har fået mulighed for at låne Den Røde Pavillon af Campusskolen ved siden ad Ahorn Hallen på Eriksvej. Klubhuset bliver officielt indviet onsdag 17. maj af borgmester Henrik Hvidesten.

Mænds Mødesteder Ringsted vil fremadrettet holde åbent i klubhuset hver onsdag i tidsrummet kl. 14.00 – 18.00.

Fra rundvisning i Skt. Bendts Kirke februar 2017. Foto: Mænds Mødesteder

Kom og fejr indvielsen

Onsdag 17. maj kl. 17.00 bliver klubhuset officielt indviet af borgmester Henrik Hvidesten.

Alle er velkomne – uanset alder og køn denne onsdag.

Kl. 16.30 tænder mændene op i den store grill og du vil kunne nyde en dejlig grillet pølse med tilbehør samt vand eller kaffe/the.

Senere samme onsdag kl. 17.17 afvikler Mænds Mødesteder Ringsted en lille fodboldturnering på en 5-mands bane. Også her har alle mulighed for at deltage – blot du er fyldt 18 år og er mand.

Der er mulighed for omklædning i klublokalerne.

Tilmelding er ikke nødvendig men yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til tovholder Steen Iversen på telefon 22 75 39 01 eller steenringsted@gmail.com

Sæt kryds i kalenderen – Kom og Vær med til en dejlig eftermiddag når Mænds Mødesteder Ringsted indvier klubhuset.

Historien bag Mænds Mødesteder Ringsted

Ringsted Kommune besluttede i 2016 at tage initiativ til etablering af Mænds Mødesteder Ringsted og første initiativ var afholdelse af et informationsmøde 29. november 2016 i Ringsted Kulturhus. Her mødte mere end 40 mænd op for at høre om fællesskaber, trivsel, sundhed og ”mandeting”.

Den 2. marts 2017 var der stiftende generalforsamling med mere end 20 mænd i alle aldre.

Der har efterfølgende været afholdt forskellige arrangementer – senest en vandretur i Store Bøgeskov tirsdag 2. maj. Her gik medlemmerne en dejlig tur gennem skoven, hvor de så, at bøgen var sprunget ud. Den medbragte kaffe og kage blev nydt i hyggeligt fællesskab ved Kilden.

/Pressemeddelelse – Mænds Mødesteder Ringsted