I dag begynder U19-VM. Hele 7 Benløse-drenge er at finde på det danske landshold, der skal slås for at blive i A-divisionen.

Mathias Glass, Nicklas Møller, Emil Brixager, Nikolaj Brixager, Rasmus Ravn, Mikkel Christensen og Frederik Pil er alle en del af Benløse Floorballs ligatrup, der skal spille DM-finale lørdag den 20. maj mod Rødovre.

Inden da skal de dog have en anden oplevelse for livet. I dagene 3.-7.- maj er der nemlig U19-Verdensmesterskab i Vaxjö i Sverige. Benløses cheftræner Jens Hagbarth er også af sted – nemlig på sidelinjen som assisterende landstræner.

Der venter Danmark en svær opgave i A-divisionen. Finland og Sverige er stormagter, så i puljen er nøglekampen torsdag mod Slovakiet. Der er to grupper med 4 hold i hver, og for Danmark må det betegnes som en succes, hvis holdet kan undgå 8. pladsen, der betyder nedrykning til B-divisionen.

Benløses U19-landsholdsspillere. Fra venstre: Mathias Glass, Nicklas Møller, Emil Brixager, Nikolaj Brixager, Rasmus Ravn, Mikkel Christensen og Frederik Pil.

PULJEKAMPE:

Onsdag 16.30: Danmark – Finland

Torsdag 16.30: Danmark – Slovakiet

Fredag 19.15: Danmark – Sverige

Semifinaler og placeringskampe om 5.-8. pladsen spilles lørdag.

Følg med på Floorball Danmarks VM-side, hvor der også er links til live stream af alle kampe på YouTube.

/Pressemeddelelse – Benløse Floorball Club