I den forgangne weekend blev der i Ringsted Sports Rideklub afholdt dressurstævne med afvikling af blandt andet Dressurens Venner Cup samt DRF´s Dressur championats kvalifikation for 4-5-6 og 7 års heste.

Foto: Ringsted Sports Rideklub

Stævnet blev som vanligt afholdt på Team CABE´s arealer som er beliggende på Ejlstrupvej i Ringsted.

Med økonomisk støtte fra Ringsted Kommune og Bjarne Jensen Fonden har det været muligt at etablere endnu en dressurbane med fiberbund.

Netop dette har Dansk Ride Forbund har efterspurgt – og stillet som krav – for at afholde Danmarks Mesterskaberne i dressur for Juniorer og Youngsriders i august.

Den nye dressurkonkurrencebane er etableret således at den ligger parallelt med den i forvejen eksisterende.

Og både de deltagende ryttere samt dommere og publikum har løbende kommenteret weekenden igennem, at netop fordi denne nye bane er kommet til, er Ringsted Sports Rideklub ved at være et yderst attraktivt sted at starte ridestævne fremover.

Stævnepladsen kan således som helhed er ved at læne sig op af international standard.

At der så var høj sol over Ringsted hele weekenden klager Ringsted Sports Rideklub bestemt ikke over. Vi er yderst tilfredse med denne weekends stævne sådan generelt, og yderst stolte over at kunne tage den nye ridebane i brug, samtidigt med at der også blev afviklet konkurrencer på den ”gamle”. Det blev virkeligt en succes.

Vi takker herigennem – Ringsted Kommune og Bjarne Jensen Fonden samt ærespræmie sponsorerne, som har gjort det muligt.

Samtlige resultater fra ridestævnet kan ses her.

Foto: Ringsted Sports Rideklub

/ Pressemeddelelse – Ringsted Sports Rideklub