Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 6. juni til 13. juni 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Løsnede hjulbolte (efteranmeldelse) – Ringsted

Mandag den 12. juni kl. 11.23 anmeldte en 56-årig kvindelig bilejer fra Ringsted, at hendes personbil havde fået løsnet alle hjulbolte, mens den havde holdt parkeret på en fælles P-plads på Højen, Benløse, Ringsted. Det var sket i perioden fra den 09.06.17 – 12.06.17, men bilejeren havde ignoreret en underlig lyd fra bilen, da hun havde aftale med mekaniker mandag formiddag i anden anledning. Det viste sig så, at den underlige lyd var fra de løsnede hjulbolte.

Politiet vil fortsat gerne høre fra personer, der måtte have et tip om, hvem gerningsmanden/-mændene til denne form for kriminalitet kan være. Rådet til bilisterne er kort og godt: lav et starteftersyn på bilen inden kørsel med særlig fokus på hjulboltene! Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Ureglementeret droneflyvning – Benløseparken, Ringsted

Lørdag den 10. juni kl. 16.40 fik politiet en henvendelse om, at en drone fløj rundt i området ved Benløseparken mellem blokkene og over det nærliggende villakvarter. Dronen var til sidst landet på altanen ved en lejlighed, hvor nogle tog imod den. Politiet kørte til den pågældende lejlighed og fik kontakt til en 28-årig mand fra Ringsted, der blev belært om reglerne for flyvning for droner. Ingen kom til skade eller var blevet “krænket” som følge af flyvningen.

Indbrud i perioden
Nebsmøllevej, Høed, Jystrup Midtsj.
Skafterupvej, Egerup, Ringsted
Bedstedvej, Bedsted, Ringsted
Skovgården, Ringsted
Klosteråsen, Ringsted
Diget, Ringsted
Prinsensvej, Ringsted