Kunne du tænke dig at få mere overskud og fokus i dagligdagen? Mindfullness-instruktør Susan Schnoor tilbyder nu et 8-ugers mindfullness forløb, hvor du vil kunne slukke for hverdagens støj og arbejde dig til overskud og mental sundhed. 

Forløbet starter i slutningen af  august og består af 8 ugers mindfulness introduktion, træning og blid yoga, hvor du vil arbejde dig ind i sindet og ned i kroppen for at finde vejen til mere egenomsorg og selvaccept.

Du vil desuden få mere og mere bevidsthed om de reaktioner og mønstre, som du agerer i i hverdagen.

Kurset henvender sig hovedsageligt til dig, som trænger til en forandring, føler dig udbrændt eller stresset, trænger til at blive afklaret, finde kontakten til dig selv, finde ro og kvalitet i livet, genfinde nysgerrigheden og glæden.

Er det noget for dig? Læs mere om kurset og tilmelding her.