Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 11. juli til 18. juli 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand – Ringsted.

Søndag den 16. juli kl. 18.20 blev anmeldt om brand i en forretning på Sct. Hansgade. Brand var der ikke tale om, idet det var en røgkanon, der var affyret. Hvorfor røgkanonen var affyret, ved politiet ikke. Det blev derfor ikke nødvendigt at evakuere beboere, der bor oven på stedet.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Lørdag den 15. juli kl. 11.02 var politiet til færdselsuheld på motorvejen, hvor to biler kørte sammen, da den bagfrakommende ikke bemærkede, at der var kø. Der skete kun materiel skade.

Uro – Ringsted

Lørdag den 15. juli kl. 23.30 var politiet til stede i Nørregade, hvor der opstod slagsmål mellem to grupper af unge. En 19-årig mand blev senere anholdt i sagen. Han blev løsladt i løbet af søndag formiddag. Politiet efterforsker nu sagen nærmere, idet der var mange ukendte faktorer, der mangler klarhed over.

Brand – Ringsted

Torsdag den 13. juli kl. 19.51 blev anmeldt om tyk røg fra en industribygning på Ørnevej. Det viste sig at være mindre alvorligt. Der var sat ild i to dæk inde i en garage. Branden hurtigt slukket. Ingen skade sket på fast ejendom.

Lille brand – Ringsted

Torsdag den 13. juli blev tre drenge kl. 18.23 set sætte ild til en faldefærdig pavillon i parken ved Sct. Bendts Kirke. Der her tidligere været forsøgt antændt bål på stedet. Ilden blev slukket og drengene forsvandt.

Indbrud i perioden
Farendløsevej, Ringsted
Bytoftevej, Slimminge, Ringsted
Skolegade, Ringsted