Varsling om opsætning af midlertidig skiltning og forhold i forbindelse med Ringsted Festival

torsdag den 2. august – lørdag den 5. august 2017

I lighed med de sidste par år afholdes Ringsted Festivalen over 3 dage i Lystanlægget og med parkeringsplads på græsset ved Delingen og Bataljonen. Campingområder vil være på Kompagniet på Kaserneområdet, samt på boldbanen ved Teglovnsvej og firmasporten på Eilekiersvej.

I den anledning bliver P-pladserne på Tværalle afspærret i perioden onsdag den 2. august kl. 06.00 til søndag den 6. august kl. 24.00 til brug for opbygning og nedtagning af festivalaktiviteter.

Der henvises til parkeringspladsen på Delingen.

Vejarealet Tværalle – stykket fra Anlægsvej til Teglovnsvej – vil være lukket for gennemkørsel i perioden onsdag den 2. august fra kl. 06.00 til og med søndag den 6. august kl. 24.00, der vil kun være åben for ærinde kørsel.

Der opsættes standsning og parkering forbudt på vejarealet Anlægsvej fra Tværalle til Dagmarsgade. Forbuddet gælder strækning ind mod Lystanlæget.

Der opsættes standsning og parkering forbudt på vejarealet Teglovnsvej fra svømmehallen til Dagmarsgade. Forbuddet gælder i begge vognbaner.

Der opsættes standsning og parkering forbudt på vejarealet Bataljonen og Delingen. Forbuddet gælder i begge vognbaner.

Midlertidigt adgangsforhold til Borgerservice, Bibliotek, Idrætscenter og Fodboldhus
Fra onsdag den 2. august til lørdag den 5. august, vil der kun være adgang til Ringsted Bibliotek og Borgerservice via Anlægsvej. Parkering på Tværallé er kun tilladt for gangbesværede eller handicappede.
Der vil være henvisningsskilte til Ringsted Bibliotek & Borgerservice fra Anlægsvej/Tværallé.
Vi henviser til Ringsted Bibliotek & Borgerservices hjemmeside for åbningstider under Ringsted Festival.
Adgang til Ringsted Idrætscenter skal ske til fods via Teglovnsvej.
Adgang til Ringsted Fodboldhus skal ske til fods via stisystem Station Alle fra østlig side.

Varsling om lukning af Lystanlægget for offentlig adgang
Alt offentlig adgang til Lystanlægget vil ikke være muligt i perioden mandag den 31. juli kl. 08.00 til søndag den 6. august kl. 24.00.

Hent Skilteplan 2017