Så blev vinderen af Dit Ringsted’s konkurrence endelig fundet!

Vi kan med stor glæde sige *Tillykke* til Jannie Frederiksen Jensen og hendes veninde, Mette. De har vundet 2 billetter til Chippendales i Ringsted Kongrescenter den 28. september.

Tak til alle jer der deltog og til Ringsted Kongrescenter for sponsering af billetter. Og ikke mindst tak til Dennis Greis Lydom for at hjælpe med trækningen af vinderen. Vil I vide mere om Dennis og hans virksomhed, kan I læse mere her på Dit Ringsted’s partnerside lige her.

Så blev vinderen af Dit Ringsted's konkurrence endelig fundet!Vi kan med stor glæde sige *Tillykke* til Jannie Frederiksen Jensen og hendes veninde, Mette. I har vundet 2 billetter til Chippendales i Ringsted Kongrescenter den 28. september.Jannie – du vil blive kontaktet direkte. Tak til Dennis Greis Lydom for at hjælpe med trækningen af vinderen. Vil I vide mere om Dennis, kan I læse mere her på Dit Ringsted's partnerside, Virksomhedsfyssen – https://dit-ringsted.dk/firmaer/virksomhedsfyssen/

Opslået af Dit Ringsted på 16. juli 2017