I den næste måneds tid arbejdes der i Ringsted Ådal, hvor Ringsted Oplevelsessti skal gå. Den nuværende sti skal blandt andet hæves og gøres bedre.

Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

En del af Ringsted Oplevelsessti kommer til at gå langs Ringsted Å. På det meste af det stykke går Ringsted Kommune, Ringsted Forsyning og entreprenører nu i gang med at anlægge stien.

I dag går der allerede en sti langs åen, men den nuværende sti skal blandt andet hæves nogle steder og forbedres.

Det har længe været et ønske fra områdets beboere, at stien blev hævet. I våde perioder har stien været oversvømmet, men det bliver nu ændret.

Det primære arbejdsområde vil være fra Havemøllevej og nordpå frem til motorvejen. Arbejdet betyder, at dele af stien muligvis vil være lukket i perioder, og du kan derfor ikke færdes som normalt på stien.

Ringsted Oplevelsessti er en 25 km lang natur- og aktivitetssti. Stien går på strækningen fra Udløbet på grænsen til Køge Kommune og vestover langs Haraldsted Sø, ned gennem ådalen og frem til Høm Mølle.

Ringsted Oplevelsessti åbner officielt den 10. september med et åbningsarrangement ved Humleore Skov. Her vil der være musik, officiel indvielse, og vi vil vise smagsprøver på alt det, du kan opleve ved Ringsted Oplevelsessti. Alle er velkomne til åbningsarrangementet.

Læs mere om stien på www.ringsted.dk/oplevelsesstien.