Den lille krokodille indtager Ringsted: Franske Lacoste åbner stor outletbutik i Ringsted Outlet.

I september måned kan Ringsted Outlet med stor begejstring byde velkommen til det franske brand Lacoste, som lige nu er i fuld gang med at bygge en stor, flot outletbutik op i hjertet af outletbyen.

Foto: Ringsted Outlet

Brandet med det lille krokodilleikon åbner i september op for en ny, stor outletbutik i Ringsted Outlet. Lacoste er kendt verden over for deres moderne og sporty styles. Styles, som kan bruges både til det aktive liv og til hverdag. Med et moderne snit, som tilbyder bevægelsesfrihed til stilbevidste mænd, kvinder og børn, har Lacoste formået at blive et ikonisk brand, kendt for deres ægthed og egenskab til at vide hvad deres kunder ønsker.

Lacoste er at finde i 120 lande verden rundt og forsætter med at udvikle sig, men forbliver tro mod brandets historie og værdier. Det forventes at butikken kommer til at forhandle tøj og sko til både herre, dame og børn samt tasker og accessories til ekstra gode priser.

”Det er med stor stolthed at vi kan byde velkommen til endnu et stort, internationalt brand i den liga som Lacoste er”, siger Center Manager Jeanette Jussing Amdal og fortsætter: ”Vi har haft et travlt forår og sommer med mange butiksåbninger og med en åbning som denne, står vi endnu stærkere som en attraktiv shoppingdestination for vores kunder.”

Om Ringsted Outletby
Ringsted Outlet slog for første gang dørene op i 2008 og består i dag af snart 48 individuelle butikker i Danmarks eneste rigtige outletby. Ringsted Outlet indeholder en stor variation af forskellige danske og internationale brands og der er altid gode rabatter at hente.