Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 21. juli til 1. august 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Trusler på livet – Gyrstinge, Ringsted

Kl. 1630 anholdt politiet en 64-årig kvinde, der forinden havde truet en 57-årig mand og en 67-årig kvinde, begge fra Gyrstinge. Den 64-årige truede med kniv og sagde, at hun ville slå dem ihjel. Hun virkede uligevægtig på anmelderen. En læge vurderede, at der ikke var basis for en tvangsindlæggelse af kvinden.

Kvinden blev afhørt af politiet. Hun blev løsladt ud på aftenen. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Røg i kælder – Bøllingsvej, Ringsted

Kl. 1420 rykkede brandvæsnet og politiet ud på grund af en anmeldelse om røg i en kælder. Det viste sig, at en 54-årig mand fra Ringsted kort forinden havde anvendt en ukrudtsbrænder, således at noget kvas var brændt af. Røgen herfra var kommet via en udluftningsskakt ind i kælderen, hvor der slet ikke havde været brand. Kælderen blev blot udluftet.

Mistænkeligt forhold – Fredensvej, Benløse, Ringsted

Kl. 0119 kunne en lokal mand høre lyden af en vinkelsliber i eller omkring Benløsecentret, hvilket han fandt underligt – tidspunktet taget i betragtning. Politiet fik i centret kontakt til tre håndværkere, der var ved at lægge fliser inde i centret. Der var således tale om et legalt forhold.

Færdselsuheld – Ringsted

Kl. 1356 kørte en lastbil ud i midterrabatten på Vestmotorvejen ved Ringsted, idet venstre fordæk punkterede. Det lykkedes chaufføren nogenlunde at holde bilen på vejen, men det kørte dog ud i midterrabatten, hvilket gjorde, at vogntoget sank ned. En times tid efter var vogntoget fjernet fra motorvejen.

Besøg den mobile politistation – Ringsted

I dag mellem kl. 1500 og kl. 1700 vil den mobile politistation være ved T. Hansen på Huginsvej og mellem kl. 1800 og 2000 holder den ved Høm Brugs på Næstvedvej.

Vi håber, at vi får besøg af mange borgere, der har spørgsmål om det ene eller andet, hvor vi glæder os samtidig til at uddele en masse gode råd.

Anholdelse – Ringsted

Kl. 1140 anholdt politiet en 36-årig mand fra Ringsted, der kl. 1127 opførte sig aggressivt på jobcentret på Nørregade. Pgl. havde forladt stedet, inden politiet kom frem, men den 36-årige blev truffet lige udenfor.

Han havde skåret sig, og da politiet henvendte sig til ham, så trak han en kniv. Det førte til, at politiet brugte peberspray for at uskadeliggøre manden.

Han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, da der var tale om en ulovlig kniv. Yderligere blev han sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, grundet sin opførsel på jobcentret. Han blev løsladt senere på dagen.

Butikstyveri – Ringsted

Kl. 1835 blev en 35-årig kvinde fra Letland anholdt i Spar på Køgevej, hvor hun kort forinden havde stjålet forskellige varer. Det var ikke første gang, at kvinden var i den situation.

Hun forventes fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling for at sørge for, at kvinden udvises af Danmark.

Vold – Ringsted

Kl. 2030 anholdt politiet en 33-årig mand fra ringsted, der dagen igennem havde optrådt provokerende, voldelig og beruset og bl.a. kastet ting ud af et vindue. Den 33-årige sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vurderer mandag, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Indbrud i perioden
Ågerupvej, Vigersted, Ringsted
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Tingvej, Ringsted
Acacievej, Ringsted
Nørregade, Ringsted