Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 1. august til 8. august 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på tricktyveri – Kærehave Skovvej, Ringsted

Torsdag den 3. august kl. 17.18 anmeldte en 83-årig kvinde fra Ringsted, at hun kl. ca. 15.15 havde fået uventet besøg af en fremmed mand, der oplyste, at han skulle aflæse en vandmåler. Han havde viklet en tynd ledning om sin ene hånd. Beboeren afviste ham resolut med ordene “Du skal ikke ind!”, hvorefter døren blev smækket. Den fremmede mand blev beskrevet som: mand, 55-60 år og ca. 165 cm høj. Politiet fandt ham ikke i området.

Ringsted Festival

Torsdag den 3. august startede den 12. musikfestival i Lystanlægget i Ringsted, efter at myndighederne havde godkendt festivalpladsen.

Eneste politimæssige opgave var lidt uorden ved vandpibecafeen kl. 0039, hvor en mand havde råbt lidt op. Han havde dog forladt stedet ved politiets ankomst, hvorfor der ikke blev foretaget videre fra politiets side.

Den største udfordring for festivalgæsterne har formentlig været forvandlingen af underlaget fra en pæn græsplæne til mindre eller større grad af mudderpøl. Dette medførte dog ikke nogen farlige situationer for gæsterne foran de respektive scener på området.

Uden for festivalområdet blev en 45-årig mand fra Ringsted anholdt kl. 1640 og sigtet for spirituskørsel i en personbil på Teglovnsvej.

Kl. 1918 blev en 49-årig mand fra Ringsted sigtet for spirituskørsel på en lille knallert i Søgade, Ringsted.

Politiet vil også de næste to festivaldage være til stede
inde på festivalpladsen, men også udenfor, for at holde øje med, at alle kan komme til at opleve festivalen som festlig og fornøjelig.

Ringsted Festival – fredag

En rolig festivaldag, der blev afviklet i god ro og orden.

Kl. 01.40: To mænd havde råbt efter hinanden ved det irske telt. Politiet traf to mænd på 25 og 26 år, der blev sendt i hver sin retning. Ingen blev sigtet for noget.

Ringsted Festival – lørdag

En rolig festival med god stemning blandt gæsterne.

Kl. 13.38: en 26-årig mand fra Østjylland blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter truende opførsel over for festivalansatte.

Kl. 01.25: en 54-årig kvinde fra Lejre cyklede ad Anlægsvej mod vest og ramte med styret ind i ryggen på en 52-årig kvinde fra Værløse, som gik på vejen også i vestlig retning. Cyklisten væltede og blev kørt til kontrol på skadestuen. Ingen personskade.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Mandag den 7. august kl. 06.55 havde en 47-årig mand fra Slagelse under kørsel i sin personbil i østlig retning for sent opdaget, at den forankørende personbil ført af en 40-årig mand fra Fredericia bremsede op på grund af kødannelse. Den 47-årige påkørte derfor bagende af den 40-åriges bil med mindre materiel skade på de to køretøjer til følge. Den 47-årige blev i en tilkaldt ambulance bragt til undersøgelse på skadestuen i Køge på grund af smerter i nakken.

Indbrud i perioden
Valsømaglevej, Valsømagle, Jystrup Midtsj.
Sorøvej, Ringsted
Tinvej, Benløse, Ringsted