Virksomheder får nu mulighed for at få succes online via to gratis workshops, som er resultatet af et stærkt samarbejde mellem Slagelse Erhvervscenter, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Sorø Erhverv, Ringsted Erhverv og Succes Online.

Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Siden 2012 har Succes Online hjulpet mere end 25.000 virksomheder i Danmark med at se mulighederne på nettet.

Succes Online er et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST, og det har fokus på at løfte digitaliseringsniveauet hos danske virksomheder.

Med to Succes Online-workshops får virksomheder i de fire kommuner derfor mulighed for at få hjælp af nogle af Danmarks skarpeste digitale eksperter.

Formålet er at motivere virksomhederne til at gå digitalt med deres forretning og hjælpe med at sælge flere varer på nettet.

Digitalisering skaber vækst
Digitalisering kan sætte fuld gang i vækst, eksport og jobskabelse. Rapporter fra bl.a. Boston Consulting Group peger i retning af, at Danmark kan blive et meget rigere samfund, hvis vi formår at omfavne digitaliseringens mange muligheder.

“Digitalisering er kommet for at blive. I Danmark har vi en unik chance for at få mest muligt ud af digitaliseringen, hvis de små- og mellemstore virksomheder udnytter potentialet til fulde. Da over 50 % af al detailhandel i Danmark kommer til at foregå digitalt i 2020, vil det blive markant sværere at drive en succesfuld virksomhed uden en god online tilstedeværelse.

Heldigvis er der masser af gode kræfter, der gerne vil hjælpe – både offentlige og private. Så det er bare om at komme i gang, for det bliver ikke lettere af, at man venter længere,” udtaler Jesper Eiby Christoffersen, ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark.

Skal din virksomhed deltage?
Slagelse, Kalundborg, Sorø og Ringsteds lokale erhvervsfremmeorganisationer tilbyder forløbet helt gratis.

De to Succes Online-workshops dækker bl.a. over søgemaskinemarkedsføring, sociale medier og e-mailmarkedsføring. Hver deltager udarbejder sin egen handlingsplan, der hjælper med at prioritere næste digitaliseringsindsats.

Oversigt over workshops

  • Kick-off: Bliv bedst på nettet, torsdag den 12. oktober 2017 klokken 16:00-20:00

For at optimere deltagernes udbytte, så tilbydes værkstedet på et niveau for begyndere og et for øvede.

  • Værkstedet for begyndere: Fra tjekliste til handlingsplan, torsdag den 26. oktober 2017 klokken 16:00-20:00
  • Værkstedet for øvede: Fra tjekliste til handlingsplan, torsdag den 9. november 2017 klokken 16:00-20:00

Alle workshops afholdes i Slagelse. Adresse og andre praktiske oplysninger bliver tilsendt efter tilmelding.

Tilmelding via Succes Online:

www.dinvirksomhedonline.dk/events-2017  =>  Vælg Vestsjælland

GemGem

GemGem