48-årige Jacob Brandt Jensen har allerede haft sin første arbejdsdag som leder af Ringsted Musik- og Kulturskole, da han skiftede basundervisning og administrative opgaver ud med lederposten den 1. august 2017.

Ny leder af Ringsted Musik- og Kulturskole, Jakob Brandt Jensen. Foto: Ringsted Kommune.

Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Ringsted Kommune havde før sommerferien stillingen som leder af Ringsted Musik- og Kulturskole, Kulturhuset og Computer Clubhouse slået op. Blandt de 85 ansøgere til stillingen valgte ansættelsesudvalget 48-årige Jacob Brandt Jensen som ny leder af musik- og kulturskolen og de tilhørende institutioner.

Jacob Brandt Jensen har været ansat på netop Ringsted Musik- og Kulturskole i knap 20 år dels som musikunderviser, men også med ansvaret for en række forskellige administrative opgaver.

Jacob Brandt Jensen er en rigtig god kombination af tradition og fornyelse.

I ansættelsesprocessen har han både vist stor respekt for det flotte arbejde, som medarbejderne på musik- og kulturskolens område leverer i dag med undervisning, projekter og samarbejde bredt i kommunen med borgere og foreninger, men Jacob har også vist, at han har spændende idéer til udviklingen af musik- og kulturskolen for kommunens børn og unge fx med tættere samarbejder med folkeskolerne, et skærpet fokus på unges involvering og nye måder at bruge de digitale muligheder på”, siger centerchef Mads Stougård Kristiansen fra Ringsted Kommune om valget af Jacob Brandt Jensen som ny leder af Ringsted Musik- og Kulturskole.

Jacob Brandt Jensen selv ser meget frem til sin nye rolle på Ringsted Musik- og Kulturskole:

”Ringsted Musik- og Kulturskole er en kulturinstitution med dedikerede medarbejdere i fantastiske rammer. Kulturhuset er et mangfoldigt hus med spændende udviklingsmuligheder.

Og Computer Clubhouse er et unikt tilbud til unge. De tre enheder giver en bred vifte af indgange til samarbejder med Ringsted Kommunes øvrige kulturinstitutioner og andre aktører i kommunen. Og det glæder jeg mig rigtigt meget til at arbejde endnu mere med”, siger Jacob Brandt Jensen.

Jacob Brandt Jensen er oprindeligt uddannet fra Rytmisk Konservatorium i København i hovedinstrumentet bas. Han har undervist bredt i bas, guitar, klaver, trommer, sammenspil og elektronisk musik. Derudover har Jacob Brandt Jensen løbende efteruddannet sig bl.a. med en kandidatuddannelse fra IT-Universitetet samt en lederuddannelse med fokus på ledelse af kulturinstitutioner.