Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 29. august til 5. september. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brugstyveri m.v. – Ringsted

Søndag den 3. september kl. 18.00 standsede politiet en bil på Østre Ringvej. Bilen var stjålet og føreren af bilen, en 17-årig ung mand fra Nørre-Åby, blev sigtet for brugstyveri og kørsel uden førerret.Han blev løsladt efter afhøring.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Ringsted

Torsdag den 31. august blev en 28-årig mand fra Ringsted fremstillet i grundlovsforhør sigtet for salg af narkotika. Han blev fængslet til den 14.09.17.

Knallertkørsel til ulempe – Ringsted

Torsdag den 31. august kl. 19.27 fik politiet anmeldelse fra Nørregade om en knallert, der kørte rundt til stor ulempe for andre mennesker. Politiet kørte efter en knallert, der blev smidt og føreren stak af. Politiet sikrede knallerten, så der ikke blev kørt mere på den. Knallerten var ikke registreret, hvilket den burde være, da der er tale om en 45 knallert.

Færdselsuheld – Ringsted

Torsdag den 31. august kl. 00.40 kørte en 25-årig mand fra Ringsted ad Nordre Ringvej mod syd, og i krydset ved Sct. Bentsgade kørte han ind i lysregulering og et skilt i midterrabatten, hvorefter køreturen sluttede. Den 25-årige var påvirket af spiritus, og han fik udtaget en blodprøve. Han kom ikke selv til skade ved uheldet, men bilen er formentlig totalskadet.

Anholdelse – Ringsted

Onsdag den 30. august kl. 10.11 anholdt politiet en 28-årig mand fra Ringsted, der på en adresse i Ringsted blev fundet i besiddelse af amfetamin, hash, kokain og penge samt et slagvåben. Derudover blev der fundet “pølsemandsposer”, vægt og regnskaber.

Han sigtes for salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven.

Den 28-årige sidder fortsat i politiets varetægt, og han fremstilles torsdag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Politiet har ikke flere oplysninger om sagen i øjeblikket.

Fogedaktion – Ringsted

Det endte med 17 anholdte fra fogedaktion mandag den 29. august, hvor politiet bankede på hos 17 personer, der havde et mellemværende med fogedretten. De anholdte blev afleveret til fogedretten, der tog sig af det videre forløb.

Et godt råd er, at man reagerer på henvendelser fra fogedretten, sørge for at læse sin post og reagere på den. Hvis man gør det, så slipper man for besøg af politiet.

Det er ikke sidste gang, at politiet gennemfører en lignende aktion, så opfordringen er derfor meget aktuel.

Indbrud i perioden
Klosterparks Alle, Ringsted