Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 5. september til 12. september 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Roskildevej-Østre Ringvej, Benløse, Ringsted

Fredag kl. 13.08 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor nogle biler var stødt sammen, hvorefter op til seks personer var kommet til skade. En lægehelikopter var sammen med tre ambulancer sendt til uheldsstedet, som var i lyskrydset Roskildevej-Østre Ringvej.

Ingen var trods indledende melding herom kommet alvorligt til skade, hvorfor der ikke blev brug for lægehelikopteren. Uheldet bevirkede spærring af vejen, hvor trafikken nordfra blev ledt ad Valsølillevej indtil kl. ca. 14.00, hvor der var ryddet op på uheldsstedet.

En 63-årig kvinde fra Fåborg havde kørt i en personbil ad Roskildevej mod nordøst og skulle svinge til venstre ad Roskildevej mod nord i lyskrydset. En 42-årig kvinde fra Frederiksberg C kørte sammen med tre passagerer i en personbil ad Roskildevej mod syd og ville fortsætte ligeud i lyskrydset. I lyskrydset stødte de to biler sammen, da den 63-årige kørte langsomt frem foran den 42-åriges personbil.

Den 63-årige blev bragt til kontrol på skadestuen i Køge, medens de fire personer fra det andet køretøj blev bragt til kontrol på skadestuen i Holbæk. Alle var sluppet fra uheldet med diverse knubs/mindre kvæstelser. Uheldet skyldtes ifølge flere vidners forklaringer formentlig, at den 63-årige kunne mistænkes for at have kørt frem for rødt lys i lyskrydset.

Farlig kørsel på motorvej – Ringsted

Tirsdag kl. 10.55 fik politiet anmeldelse om en bilist, der kørte på en meget farlig måde på Vestmotorvejen, hvor hun flere gange var ude i græsrabatten ved autoværnet og kørte ad nødsporet og lavede voldsomme vognbaneskift.

Politiet fik kontakt til bilen ved Køge Nord, hvor bilisten lagde sig mellem to lastbiler. Politiet forsøgte at få bilisten til at standse uden held. Først ved afkørslen Solrød Nord lykkedes det at få bilen standset.

Bilisten viste sig at være en 69-årig kvinde fra Sorø, der grundet sin kørsel fik kørekortet administrativt inddraget med det samme. Hun blev kørt til den nærmeste jernbanestation af politiet. Kvinden blev testet, om hun var påvirket, hvilket hun ikke var. Hun kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet efter dagens kørsel.

Mistænkeligt forhold – Ringsted

Tirsdag kl. 14.45 fik politiet anmeldelse fra et vidne om, at der på Torvet ved en bank stod tre personer, hvor af den ene havde en kniv. Personerne kørte fra stedet i en bil, der blev standset af politiet på Næstvedvej.

I bilen fandt politiet en dolk og 2,8 gram hash, der var gemt i bilen. Ingen af de trufne ville erkende ejerskab til kniv eller hash.

En 20-årig mand fra Ringsted, der var med i bilen blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Han var i forvejen efterlyst af forsvaret til fremstilling i forbindelse med Forsvarets Dag (session), hvorfor han blev anholdt med henblik på overdragelse til forsvaret.

Beslagte biler – Ringsted

Tirsdag kl. 16.38 kørte en 25-årig mand fra Ringsted i en bil på Nørregade. Han var ikke i besiddelse af kørekort, og da han flere gange tidligere var sigtet for kørsel uden førerret, så beslaglagde politiet bilen.

Samme skæbne overgik en 35-årig mand fra Kolding, der blev standset på Roskildevej i Snekkerup. Han var frakendt retten til at føre bil, og han var sigtet for lignende tidligere, og derfor blev bilen beslaglagt.

Indbrud i perioden
Odinsvej, Ringsted
Askevang, Gørslev, Ringsted