Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den den 12. september til den 19. september 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Haraldsted, Ringsted

Søndag kl. 16.27 anholdt politiet en 63-årig mand fra Fjenneslev, der blev standset af politiet på Holbækvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Hærværk – Ringsted

Lørdag kl. 08.29 fik politiet anmeldelse om hærværk mod en personbil, der stod på Sct. Hansgade mellem fredag kl. 18.00 og lørdag kl. 08.20. Personbilen overhældt med lakopløser.

Ulykkelig hændelse – Vestmotorvejen, Ringsted

Lørdag kl. 00.25 standsede politiet en personbil på Vestmotorvejen mellem Ringsted og Bjæverskov til kontrol af fører og passager i bilen. Under denne kontrol ville en passager – en 37-årig kvinde fra Vanløse – træde af på naturens vegne og kravlede over autoværnet ved det sted, hvor bilen var standset.

Ved et uheld faldt hun efterfølgende 8-10 meter ned i en tunnel, der gik under motorvejen lige netop på det sted, hvor hun kravlede over autoværnet. Hun pådrog sig ved faldet svære kvæstelser i hovedet og blev hastigt bragt til Rigshospitalets traumeafdeling til fornøden behandling. Kvindens nærmeste pårørende er underrettet om denne ulykkelige hændelse.

Varetægtsfængsling – Grov vold / hærværk / trusler mv. – Hækkerupsvej, Ringsted

En 45-årig mand fra Korsør, der var blevet anholdt torsdag aften efter indtrængning i en lejlighed ved at ødelægge døren, grov vold mod et offer, som efterfølgende blev truet til at undlade anmeldelse af overfaldet, blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde fredag formiddag som sigtet i de tre forhold. Den 45-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 28. september 2017.

Tricktyveri – Gyrstinge, Ringsted

Torsdag kl. 10.55 fik politiet anmeldelsen om, at der var to mænd ved en 64-årig kvindes adresse på Gyrstinge Præstemark. Den ene mand henvendte sig ved bagdøren for at spørge om vej og den anden gik ind via hoveddøren og stjal medicin i huset, der lå fremme på et bord.

Mændene beskrives som udlændinge, talte gebrokkent engelsk, begge sorthårede.

Indbrud i perioden
Terslevvej, Ørslev, Ringsted
Næstvedvej, Ringsted
Nattergalevej, Ringsted
Sct. Hansgade, Ringsted
Odinsvej, Ringsted