Kværkeby IF afviklede i lørdags det traditionelle fodboldstævne for ungdomshold. Stævnet havde deltagelse af mere end 350 børn og mindst lige så mange forældre- bedsteforældre og søskende var med og heppe. Så der var hele dagen masser af liv på Kværkeby Stadion.

Nogle var så heldige at kunne spille i tørvejr. Foto: Kværkeby IF

Det skriver Kværkeby IF til Dit Ringsted.

Alle tilmeldte hold mødte op, og dermed kunne arrangørerne melde at alle kampe kampe blev afviklet efter planen og til aftalt tid. Når holdene ikke spillede var der i klubhuset mulighed for at stille sult og tørst, og gennem hele dagen var der travlhed i køkkenet.

Undervejs var der besøg af HB Køges mascot Svanen Svante, og desuden var Oliver Lassen og Rafael Morten fra HB Køge med til at uddele mange af de flotte pokaler.

Vejret var desværre langt fra optimalt
De mindste årgange spillede i tørvejr, men fra middagstid og resten af dagen stod den på konstant regn. Dette kunne dog ikke ødelægge glæden og humøret hos de mange fodboldglade børn.

De gav den gas med opmuntrende tilråb og masser af tacklinger, fine redninger og flotte mål.

Kværkeby IF vil gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagerne, som tog vejret med oprejst ro. Desuden en meget stor tak til alle frivillige som hjalp til før, under og efter stævnet. Uden disse ildsjæle, intet stævne.

Kværkeby IF kan allerede nu oplyse at der også i 2018 afholdes stævne, og som altid er det anden lørdag i september.

Senere kom regnen desværre, men humøret var stadig højt. Foto: Kværkeby IF