Der er lagt op til en spændende uge med fokus på iværksætteri og vækst, når Global Entrepreneurship Week Denmark afholdes i uge 46.

Det skriver Ringsted Kommune til Dit Ringsted.

I uge 46 har iværksættere og virksomhedsejere mulighed for at deltage i spændende arrangementer, workshops og foredrag, når Ringsted Erhverv i samarbejde med lokale virksomheder og foredragsholdere afholder en række gratis arrangementer om iværksætteri og forretningsudvikling.

Der er blandt andet mulighed for at deltage i workshoppen ”Tag styringen over din virksomhed og skab de resultater du ønsker” og høre et foredrag med serieiværksætteren Jonathan Løw, som ærligt og åbenhjertigt beretter om sit iværksætteri og de op- og nedture, det har medført. Du har også mulighed for at blive klogere på AdWords, og hvordan det kan hjælpe dig til flere kunder.

Se hele programmet på: www.ringsted.dk/erhverv.

Spørgsmål kan rettes til Erhvervskonsulent Ditte Mørck Jessen på telefon 41 77 02 75 eller mail: Dij@ringsted.dk.

Om Global Entreprenueurship Week Denmark
Global Entrepreneurship Week er navnet på en årlig indsats, hvor organisationer og virksomheder samarbejder om, at fremme og udvikle iværksætterlysten i Danmark, og inspirere etablerede virksomheder til vækst. Det sker gennem arrangementer over hele landet i uge 46.

Læs mere om den samlede Global Entrepreneurship Week på www.gew.dk.