Ud af 11 hovedområder går kommunen frem på 8 områder i borgernes seneste vurdering af tilfredsheden med at bo i Ringsted.

Det skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Betjeningen af borgerne, institutionerne for 0-5 års børn, at Ringsted er et sted man føler sig tryg samt kommunens natur og rekreative områder.

Det er nogle af de områder, hvor kommunens borgere fortæller, at de har oplevet en rigtig god udvikling i Ringsted Kommune gennem de seneste år.

Alt i alt viser undersøgelsen, at der overordnet set har været en god, positiv udvikling i borgernes vurdering af kommunens service i perioden 2011-2017.

Ud af 11 hovedområder ligger borgernes vurdering højere i 2017 på 8 områder, der er status quo på 2 områder, mens ét område vurderes lavere, nemlig information fra kommunen.

”I Byrådet har vi hele tiden et fokus på at levere en bedre service til borgerne og gøre Ringsted til en rigtig god kommune at bo i. Derfor er det da dejligt at få nogle tal, der viser, at borgerne rent faktisk oplever en rigtig god udvikling i Ringsted Kommune”, siger borgmester Henrik Hvidesten.

Radar for videre arbejde
Undersøgelsen fungerer som en ”radar”, der viser, hvilke områder borgerne vurderer, der er stærke og svage, og tilfredshedsundersøgelsen kan dermed også give et billede af, hvilke områder der kunne behøve et nærmere eftersyn.

”Undersøgelsen i år peger jo bl.a. på, at informationen fra Ringsted Kommune ikke vurderes så god som tidligere. Det har vi allerede reageret på i Byrådet med den budgetaftale, som vi lige har lavet.

Her sætter vi simpelthen penge af til flere annoncer i de lokale aviser og vi sætter et arbejde i gang med at forbedre brugervenligheden på kommunens hjemmeside. Så på den måde har undersøgelsen en helt direkte effekt”, siger Henrik Hvidesten.

I alt var 5.000 borgere inviteret med i undersøgelsen. Mere end 1.300 borgere har svaret på undersøgelsen, der nu har været gennemført tre gange i 2011, 2015 og 2017.

GemGem