Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 26. september til den 3. oktober 2017. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Efterlyst mand identificeret – vold mod buschauffør – Ringsted
En 21-årig mand fra Ringsted blev onsdag i sidste uge anholdt og sigtet for vold mod en buschauffør på Nørretorv, Ringsted, den 29. juni 2017.

Politiet havde efterlyst manden offentligt den 21. september 2017 med et foto fra overvågningsvideoen i bussen med henblik på identifikation. Få personer henvendte sig til politiet, men til gengæld med så gode oplysninger, at politiet kunne identificere manden som den 21-årige.

En kvinde, der steg ind i bussen umiddelbart før den nu sigtede mand, og som også var på det offentliggjorte foto, er også blevet identificeret og afhørt som vidne i sagen. Den 21-årige vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Bil beslaglagt – Ringsted
Mandag kl. 19.05 kørte en patrulje efter en bil på Fredensvej og andre veje i Ringsted, idet pgl., der førte bilen, tilsyneladende ikke ønskede at tale med politiet. På et tidspunkt stak føreren af fra bilen, medens en passager blev tilbage i bilen. Det lykkedes politiet at finde frem til føreren, der er en 20-årig mand fra Ringsted.

Det er fjerde gang, at han bliver sigtet for kørsel uden førerret og bilen blev derfor beslaglagt af politiet. Derudover vil han modtage en bøde for en stribe overtrædelser af færdselsloven.

Vindueskigger – Ringsted
Onsdag kl. 22.27 anholdt politiet en 22-årig mand fra Ringsted, der mistænkes for at kigge ind i lejligheder på Pileborggade. Den 22-årige blev løsladt senere på aftenen. Der er flere lignende sager i området, og politiet efterforsker fortsat sagerne.

Indbrud i perioden
Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted
Østre Parkvej, Ringsted
Gormsvej, Ringsted
Prinsessevænget, Ringsted
Ejlstrupvej, Slangerup, Ringsted