Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet den 3. oktober til den 10. oktober.  

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Mandag kl. 06.10 fik politiet anmeldelse om harmonikasammenstød på motorvejen. I alt var ca. 8 biler involveret. Kl. 0730 var vejen igen farbar. Ingen kom til skade ved uheldet, der naturligvis gav trafikale problemer.

Mistænkeligt forhold – Benløse, Ringsted

Lørdag kl. 11.14 fik en 27-årig kvinde besøg ved sin bolig på Flintedalsvej af to mænd på 40-50 år, der talte gebrokkent engelsk. De to ville låne en telefon, hvilket forurettede afviste, og de forlod stedet igen.

Forsøg på tricktyveri – Ringsted

Lørdag kl. 17.41 blev anmeldt om et forsøg på tricktyveri på Anlægsvej, hvor en 79-årig kvinde stod i sit køkken, da en fremmed kvinde pludselig kom ind og omfavnede hende. Kvinden, der beskrives som spinkel og talte dansk, kom ind og sagde, at hun skulle se på en lejlighed ovenpå. Forurettede så dernæst en anden person inde i lejligheden. Hun bad straks de to om at gå, hvilket de gjorde.

Forurettede tilkaldte straks politiet, der desværre ikke fandt frem til de to personer.

Spirituskørsel – Ringsted

Lørdag kl. 23.51 anholdt politiet en 24-årig mand fra Rumænien, der kørte i bil på Klostervænget. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Hurtig sagsbehandling – sag fra Ringsted

Retten i Roskilde afsagde torsdag kl. 14.00 en straksdom over to rumænske statsborgere, på henholdsvis 44 og 45 år. Begge mænd blev idømt 30 dages fængsel for indbrud i Fakta i Ringsted natten til torsdag. De to mænd bliver udvist, når straffen er udstået, og de fik et indrejseforbud på seks år.

Indbrud i supermarked – Ringsted

Torsdag kl. 03.31 blev anmeldt om indbrud i Fakta på Hesteskoen. Politiet kørte til stedet med flere patruljer. En hundepatrulje gik flere kilometer spor efter gerningsmændene, og yderligere en hundepatrulje kom til fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

Det lykkedes at anholde en henholdsvis 44-årig og en 45-årig mand, der begge er fra Rumænien. En tredje gerningsmand slap væk.

De to anholdte forsøgte at løbe fra politihundene, men det gik ikke så godt. Begge blev bidt og dernæst anholdt.

De to mænd sidder fortsat anholdt, og politiets jurister vil vurdere, om de skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Overtrædelse af færdselsloven – Ringsted

Onsdag kl. 11.55 kørte en personbil ad Tinggade mod vest og mod ensretningen lige forbi Ringsted politistation. Det skulle vise sig, at være en rigtig dårlig ide. En medarbejder fra færdselspolitiet så hændelsen, og en 69-årig mand fra Bjæverskov, der førte bilen blev efterfølgende kontaktet og sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Sagen giver i øvrigt et klip i kørekortet.

Tyveri fra varebil – Tjørnedalsvej, Slimminge, Ringsted – Køge

Onsdag kl. 01.24 opdagede en 44-årig mand fra Ringsted, at en eller flere gerningsmænd var i færd med at forøve indbrud i hans varebil. Da han gav sig til kende, flygtede gerningsmændene i vestlig retning i rødlig stationcar. Anmelderen kunne ikke umiddelbart oplyse, om der var stjålet noget fra varebilen, hvilket han ville undersøge nærmere i dagslys. Politiet ledte efter det beskrevne flugtkøretøj, men fandt ikke nogen mistænkelige køretøjer i nattens mulm og mørke.

Tyveri fra udstillingsbiler – Frejasvej, Ringsted

Tirsdag kl. 08.19 modtog politiet en anmeldelse fra en autoforhandler om, at fire biler inden for hegnet var blevet udsat for tyveri ved rudeknusning i løbet af natten mellem mandag og tirsdag. Ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang ved at klippe hul i hegnet, hvorefter der fra bilerne var blevet stjålet bl.a. navigationsanlæg, skærme og lygter mv. til en samlet værdi af ca. 280.000 kr.

Mistænkeligt forhold – Vilh. Andersensvej, Ringsted

Tirsdag kl. 16.31 henvendte en opmærksom borger sig til politiet, fordi han kunne se tre udenlandsk udseende personer ved en papcontainer, hvori de på et tidspunkt lagde en rygsæk. Politiet kørte til stedet og fandt rygsækken indeholdende diverse skolepapirer og en bærbar computer. Tasken med indhold tog politiet med sig som hittegods med henblik på udlevering til rette ejer, der er identificeret og underrettet. De tre personer ved containeren fandt politiet dog ikke.

Indbrud i perioden
Ågerupvej, Ringsted
Kildebovej, Ringsted
Bredagervej, Vigersted, Ringsted (2 steder)
Hesteskoen, Ringsted