Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 10. oktober til den 17. oktober 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Anholdelse – Ringsted

Kl. 18.30 anholdt politiet en 26-årig mand fra Slagelse, der i Ringsted Outlet truede butikspersonalet efter at være bortvist fra en forretning. Den anholdte blev løsladt efter afhøring. Han vil senere blive indkaldt til at møde i retten.

Salg af narkotika – Ringsted

Kl. 11.33 så politiet, at to personer overleverede noget til hinanden på en måde, der blev skønnet mistænkeligt. Politiet fik fat i de to personer, der begge sigtes for overtrædelse af lov om euf. stoffer. Politiet fandt de to i besiddelse af henholdsvis 167 gram hash og ca. 50 gram hash + kontanter. Den ene anholdte – en 20-årig mand fra Slagelse – blev fundet i besiddelse af det største kvantum. Den anden – 20-årig mand fra Slagelse – var i besiddelse af de 50 gram og kontanter. Pengene blev taget fra ham, idet han i forvejen skyldte skat en del penge. Begge blev løsladt efter afhøring.

Forsøg på tricktyveri/bedrageri – Ringsted

Kl. 23.20 fik politiet en anmeldelse fra en adresse i Ringsted, hvor en 83-årig mand i løbet af onsdage omkring kl. 15.00 blev ringet op af en person, der udgav sig for at være den 83-åriges barnebarn, der gerne ville låne nogle penge til en bil. I første omgang troede anmelderen, at der vitterlig var tale om barnebarnet, men han fattede mistanke, da det var en fremmed, der skulle hente pengene fra ham, hvorfor han ikke udleverede nogen penge.

Politiet har tidligere haft lignende anmeldelser, og vi skal kraftigt advare imod, at man under lignende omstændigheder giver penge eller andet fra sig, hvis man ikke er 100% sikker på, hvem der skal låne pengene, og hvem der får dem udleveret.Vi foreslår, at man evt. taler med sine ældre familiemedlemmer og advarer mod, at nogen kan finde på at ringe under lignende omstændigheder.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 08.18 skete der et uheld på Vestmotorvejen i det vestgående spor, da en 55-årig mand fra Nyborg under kørsel i sin personbil mistede herredømmet over den af ukendte årsager. Herved ramte han bagenden af en anden personbil ført af en 52-årig mand fra Roskilde, således at biler forulykkede, og den ene væltede om på siden. Kl. ca. 0905 var der ryddet op på uheldsstedet, og ingen af de to parter var kommet til skade ved uheldet.

Forsøgte at snyde politiet – Ringsted

Kl. 11.40 måtte politiet anholde en mand, som forsøgte snyde politiet med hensyn til sin identitet. Politiet havde ledt efter manden på hans bopæl og havde nu opsøgt ham på kærestens bopæl i den sydlige del af Ringsted for at forkynde en dom for vold. Da politiet bad manden om hans navn og adresse, oplyste han falsk identitet for at undgå at få forkyndt dommen. Politiet stolede dog ikke på mandens oplysninger, hvorfor han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejelovens bestemmelser om at undlade at oplyse korrekt navn og adresse mv. til politiet. Ved visitation af den anholdtes tøj fandt politiet ham i besiddelse af både et kørekort og et sygesikringskort med hans rigtige navn, hvoraf det fremgik, at han var identisk med den 62-årige mand fra Ringsted, som politiet ledte efter. Efter afhøring til sagen samt forkyndelse af dommen løslod politiet den 62-årige, som nu også kan se frem til at modt
age en bøde.

Kørsel uden førerret / lov om euforiserende stoffer – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 00.10 sigtede politiet en 20-årig mand fra Ruds-Vedby for at køre i sin personbil, selv om han ikke havde erhvervet sig et kørekort. Ved kontrol af bilen fandt politiet noget rygepapir, og den 20-årige blev efterfølgende fundet i besiddelse af knap 1 gram hash, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Mistænkeligt forhold – Benløse, Ringsted

Kl. 11.14 fik en 27-årig kvinde besøg ved sin bolig på Flintedalsvej af to mænd på 40-50 år, der talte gebrokkent engelsk. De to ville låne en telefon, hvilket forurettede afviste, og de forlod stedet igen.

Indbrud i perioden
Fuglebakken, Ringsted
Heimdalsvej, Benløse, Ringsted
Bredagervej, Vigersted, Ringsted (2 steder)