Scandic og Too Good To Go har indgået et samarbejde, der betyder, at overskydende mad fra hotelkædens 24 hoteller i Danmark nu kan købes til en reduceret pris. Aftalen er netop faldet på plads og Scandics køkkener indgår allerede nu i Too Good To Gos app. Mere end tusind kilo mad er allerede reddet fra skraldespanden.

Det skriver Scandic til Dit Ringsted.

Nu har du mulighed for at sætte tænderne i maden fra en af Scandics lækre morgenmadsbuffeter i dit eget hjem og til nedsat pris. Scandic har nemlig indgået en aftale med virksomheden Too Good To Go, der arbejder for at reducere madspild.

“Det gør ondt på os, hver gang vi bliver nødt til at smide mad ud, som sagtens kunne være blevet spist samme dag. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde vores lækre overskudsmad via Too Good To Go,” siger Jens Christian Andersen, direktør for Food & Beverage hos Scandic.

Scandic i Ringsted reducerer i samarbejde med ToGoodToGo nu også madspild. Foto: Scandic

Hos Too Good To Go er der ligeledes glæde at spore over det nye samarbejde:

“Vi er glade for at have alle med – det gælder både den helt lille cafe, de store supermarkedskæder og nu også en af de mest kendte hotelkæder. Samarbejdet med Scandic er med til at vise, at man ikke kan være hverken for lille eller for stor til at være en del af Too Good To Go. Alle kan være med til at bekæmpe madspild,” siger CSO hos Too Good To Go, Henrik Stampe og fortsætter:

“Det er et kæmpe plus, at hele Scandic-kæden i Danmark nu er med i Too Good To Go. De har et super stærkt brand, som er kendt for høj kvalitet, og vi er sikre på, at samarbejdet bliver godt for Scandic og os – og især brugerne, som nu har endnu et sted, hvor de kan hente god overskudsmad,” siger Henrik Stampe fra Too Good To Go.

For Scandic er den nye aftale med Too Good To Go et led i en større strategi om at reducere madspildet på alle kædens hoteller.”Madspild er meget højt på vores agenda. Inden for hotel- og restaurationsbranchen er vi allerede med længst fremme, og dette tiltag er ét af flere, der skal være med til at reducere madspildet i vores køkkener. Det giver mening på alle måder. Både økonomisk, socialt og for klimaet,” siger Jens Christian Andersen.

Scandic Århus City blev som det første Scandic hotel i Danmark en del af Too Good To Go den 14. februar 2017. Den generelle aftale for hele Scandic trådte i kraft den 15. september. Samarbejdet har allerede resulteret i, at mere end 1.500 måltider er blevet hentet via appen, hvilket svarer til, at 1.845 kg mad er reddet fra skraldespanden. Foruden de danske hoteller gælder aftalen også for Scandics hoteller i Norge.

For mere info
Læs mere om samarbejdet mellem Scandic Hotels og Too Good To Go.