Da Ringsted Kongrescenter slog dørene op for publikum i lørdags var aftenens show “Ingen panik!” for længst udsolgt. Kongrescenteret summede derfor af liv og masser af glade og forventningsfulde gæster, da Dit Ringsted kiggede forbi til en helt igennem skøn aften.

Hvor Troels Lyby, Anders Berthelsen og Nikolaj Koppernikus’ show – trods showets titel – bar præg af tre mænd, der nok alligevel var en kende i panik, så var der ingen panik at spore i Ringsted Kongrescenter.

Her var alt klappet og klart til at tage imod de 900 gæster, der kom fra både nær og fjern.

Allerede en time før showets start dukkede de første publikummer op for at nyde en drink og en enkelt snack i kongrescentrets foyer.

Den velassorterede bar kunne byde på både vin, øl og drinks med og uden alkohol. Og naturligvis et udvalg af kolde og varme drikke.

Mens foyeren langsomt blev fyldt med forventningsfulde gæster, blev de sidste småting klaret i kulisserne inden showet skulle starte. “Vi skal bruge nogle flasker med koldt vand til kunstnerne,” lød det, og så var kongrescentrets største sal ellers klar til, at dørene kunne blive slået op.

Og det var nogle overskudsagtige og veloplagte kunsterne, som gæsterne mødte denne aften. Der gik ikke mange sekunder før latteren bragede gennem salen, mens Troels Lyby, Anders Berthelsen og Nikolaj Kopernikus delte ud af gode råd og fifs til, hvordan folk undgår at gå i panik, når de når panikalderen.

Med 3 Ikea-skabe som baggrund underholdte de tre kunstnere med en skøn blandning af selvhypnose og massetrance, mimerap, historier om gedebordeller og fornuftig håndtering af fobier.

Mens kunstnerne til stor morskab for publikum i højere og højere grad panikkede på scenen – fobier er fx alligevel ikke så nemme at håndtere – arbejdede barpersonalet på højtryk for at have forudbestillingerne klar til de lattermilde gæster i pausen.

Efter pausen fortsatte festen i salen med blandt andet en lyngennemgang af Lyby, Berthelsen og Kopernikus’ tre “Klassefesten”-film, forsøg på kurering af højdeskræk, dødsangst og Ikea-skabe omdannet til kister.

Det blev til en stærkt underholdende aften med masser af plads til platheder (flere under bæltestedet, naturligvis), skøre og skønne indslag og et par alvorstunge overvejelser.

Ringsted Kongrescenters årelange erfaring med at afholde shows og koncerter med store indenlandske og udenlandske kunstnere, lader sig ikke fornægte på sådan en fuldstændig udsolgt aften, hvor der ikke var en plet at sætte på kongrescentrets yderst professionelle afvikling af showet.

“Til sådan en aften som Live Comedy er vi ca. 20-25 på arbejde,” fortæller Christian Molsing, der står for event, salg og marketing. “Live Comedy er dog en lille produktion, hvor det kun tager to mand 1-2 timer at gøre klar til showet. Men ved de større produktioner, som fx Chippendales, arbejdede ti mænd – plus Chippendales eget produktionshold – fra kl. 10.00 om formiddagen til omkring kl. 16 med sætte op.”

Og personalets store indsats sammen med de tre skønne komikere dannede da også denne lørdag rammerne for endnu en absolut skøn aften i Ringsted Kongrescenter.

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem