Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 23. oktober til 31. oktober 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – spirituskørsel – Sigersted, Ringsted

Lørdag kl. 12.12 påkørte en personbil en anden personbil på Sorøvej, hvor begge parter kørte mod nor. Den ene bil, der blev ført af en 71-årig mand fra Skælskør, holdt stille for rødt lys ved Sct. Bentsvej. Den anden person kørte ind bag i den 71-åriges bil og fortsatte ca, 200 meter, før bilen blev stoppet. Politiet anholdt føreren af den påkørende bil en 45-årig kvinde fra Ringsted. Kvinden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Forsøg på bedrageri – Amtstue Alle, Ringsted

Fredag kl. 09.53 anmeldte pårørende til en 97-årig kvinde fra Ringsted, at en fremmed mand torsdag aften kl. ca. 22.00 havde ringet til den 97-årige og udgivet for at være barnebarnet. Manden i telefonen havde spurgt, om han måtte låne 60.000 kr., hvorefter den 97-årige spurgte nærmere ind til mandens identitet, og om han var et barnebarn. Manden bekræftede identiteten, hvorefter den 97-årige resolut henviste barnebarnet til at tale med sin mor om at låne penge. Manden i telefonen afbrød herefter forbindelsen.

Politiet vil igen opfordre især de ældre borgere til at være særdeles kritiske over for denne type opkald – ligesom den 97-årige gjorde i dette tilfælde. Undlad at gå i dialog og af- eller bekræfte, om man i givet fald ligger inde med kontanter eller kan skaffe dem hurtigt. Afbryd opkaldet, og underret snarest politiet om opkaldet.

Færdselsuheld – Ringsted.

Tirsdag kl. 05.03 mistede en 30-årig kvinde fra Korsør herredømmet over sin bil, da hun kørte ad Vestmotorvejen mod øst. Bilen endte i grøften og ramte undervejs nogle træer. Der skete ingen personskade men stor materiel skade.

Indbrud i perioden
Sleipnersvej, Ringsted
Gyvelvej, Ringsted
Ringstedvej, Ordrup, Store Merløse
Eriksvej, Ringsted
Sct. Gertrudsvej, Ringsted
Kristoffersvej, Ringsted
Kildebovej, Ringsted
Felten, Ringsted