Hotelkæden Scandic strøg tirsdag den 14. november helt til tops ved anerkendte Great Place to Works årlige kåring af Danmarks bedste arbejdsplads. Det er Scandics egne medarbejdere, der i en trivselsmålsmåling har sikret virksomheden den prestigefyldte titel.

Det skriver Scandic til Dit Ringsted. 

Nordens førende hotelkæde er nu også Danmarks førende arbejdsplads. Scandic modtog hæderen som ’Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere’.

Det skete ved Great Place to Works årlige og traditionsrige prisuddeling i Cirkusbygningen i København. Det er hotelkædens egne medarbejdere, som har sikret selskabet førstepladsen i en anonym trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af konsulent- og analysevirksomheden Great Place to Work.

Hele 91 procent af Scandics medarbejdere svarede i undersøgelsen, at Scandic er et rigtig godt sted at arbejde.

Det er tredje år i træk, at Scandic er med i Great Place to Works trivselsmålinger. Første år blev virksomheden nummer fire, sidste år nummer to og i år endte hotelkæden på førstepladsen.

“På Scandic Roskilde & Scandic Ringsted er det især det meget stærke sammenhold, der gør det til et unikt sted at arbejde. Det er som en stor familie, der står sammen når alle opgaver skal løses. Det giver en ekstrem arbejdsglæde og det smitter.

Vi står op hver morgen for i fællesskab at levere en virkelig god hoteloplevelse til alle vores gæster. Det handler om et venligt smil, en imødekommende atmosfære, ægte service og noget ud over det sædvanlige – det skaber værdi.

Når vi i dag står kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads 2017, så ved jeg, at vores dedikerede medarbejdere har et meget stort og uvurderligt aktiv i den flotte topplacering,” siger Jørgen W. Frederiksen, direktør Scandic Roskilde & Scandic Ringsted og tilføjer:

“Som Nordens førende hotelkæde er det stort at vide fra vores medarbejdere, at sammenholdet og familiefølelsen er i top. Det stiller os som Danmarks Bedste Arbejdsplads endnu stærkere, når vi helt naturligt ønsker at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere.”