Få indflydelse på hvad der skal ske på biblioteket. Ringsted Bibliotek inviterer lokale foreninger, skoler og organisationer med i planlægningen, når biblioteket lægger programmet for efteråret 2018.

Det skriver Ringsted Bibliotek til Dit Ringsted.

Skal der være folkedans, kage-bage-dyst eller bilweekend på biblioteket? Måske kender du en god foredragsholder, en dygtig musiker eller er med i en forening, der vil vise hvad I kan?

På Ringsted Bibliotek er der her i foråret særligt fokus på at inddrage brugerne og deres input til hvad der skal ske på biblioteket til efteråret.

”Vi tror, at brugerne har nogle gode ideer til hvad der skal ske på biblioteket.

Med et nyt projekt, som vi kalder ”Folkets Bibliotek”, inviterer vi lokale organisationer, foreninger og andre aktører til at være med og få indflydelse i planlægningsfasen, når vi lægger programmet for efteråret”, fortæller Camilla Bøcher Roesen, der bibliotekar på Ringsted Bibliotek og en af initiativtagerne til projekt ”Folkets bibliotek”.

”Folkets Biblioteket” er et forsøg på skabe arrangementer på biblioteket, som afspejler brugernes ønsker og interesser. Metoden er at inddrage lokale foreninger, skoler, institutioner, samt andre aktører, så de kan får indflydelse og være med til at bestemme, hvad der skal ske på biblioteket.

Bliv en del af Folkets Bibliotek
www.ringstedbib.dk kan du læse mere om hvordan du og din forening kan få indflydelse på hvad der skal ske på Ringsted Bibliotek i efteråret 2018.

I bidrager med ideerne, der sammen med biblioteket udvikles til konkrete arrangementer. Ringsted Bibliotek er ansvarlig for faciliteterne, logistikken og økonomien.

Den indledende inddragelsesproces løber frem til mandag den 22. januar 2018.