Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 22. december 2017 til 2. januar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted

Lørdag kl. 19.49 anholdt og sigtede politiet en 35-årig kvinde fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Hun blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Uro – Ringsted

Torsdag kl. 15.56 blev anmeldt om seks unge, der i Outletcentret, Klosterparks Alle,fyrede kanonslag m.v. Det lykkedes personale på stedet at smide de unge ud af centret med besked om, at de ikke skulle vise sig mere i løbet af torsdagen, hvilket de overholdte.

Færdselsuheld – Roskildevej, Ringsted

Mandag kl. 19.40 slog en bilist alarm, efter at en anden var kørt i grøften og efterfølgende havde forladt bilen. På uheldsstedet kunne politiet konstatere, at en personbil efter kørsel i nordøstlig retning i et solouheld var end i grøften efter påkørsel af en hastighedstavle. I bilen lå bl.a. spiritusflasker, men ingen oplysninger om føreren. En hundepatrulje ledte forgæves efter føreren, der var gået ud over en mark i retning mod en skov. Politiet arbejder nu videre med sagen for at finde frem til føreren.

Indbrudstyve slog husejer – Hækkerupsvej, Ringsted

Tirsdag kl. 04.01 overraskede en 49-årig mand fra Ringsted tre mænd under et indbrud i mandens villa. De havde aflistet en rude for at skaffe sig adgang, men blev overrasket, da ejeren kom hjem. Ejeren blev slået med måske et koben i panden, da han forsøgte at fravriste indbrudstyvene en taske. Tyvene flygtede alle tre i retning mod Brogade, hvor de forsvandt. Den 49-årige pådrog sig et mindre sår i panden, og politiet fandt ikke de tre mistænkte mænd, der blev beskrevet som iført mørkt tøj, handsker og maskerede. De var formentlig omkring 16-17 år og af anden etnisk oprindelse end dansk.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket de tre mistænkte på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Kværkebyvej, Kværkeby, Ringsted
Mellem Broerne, Ringsted
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted (2 steder)
Degnesvinget, Ringsted
Korsevænget, Ringsted
Skolegade, Ringsted
Ringstedvej, Ringsted
Eriksvej, Ringsted
Hækkerupsvej, Ringsted