Det kan godt betale sig at tanke og handle hos Dagli’Brugsen i Høm. Nu har Vetterslev-Høm Gymnastikforening modtaget næsten 30.000 kr for 2017 fra Dagli’ Brugsen og OK. 

”Vi bruger udelukkende pengene fra vores aftale med Dagli’Brugsen og OK til vores ungdom,” fortæller formanden for Vetterslev-Høm Gymnastikforening, Jeanne Waever Christensen og forklarer videre:

“Der bliver således brugt penge på diverse rekvisitter og materialer til de forskellige afdelinger. Det kan være ketcher og bolde til tennisafdelingen, redskaber til gymnasterne eller bolde og overtrækstrøjer til fodboldspillerne eller noget helt fjerde.

Vi betaler også kontingentet for udsatte minoritetsgrupper, så alle kan være med og få glæde af idrætten i vores forening, hvor vi har ca. 400 medlemmer. Flertallet er børn og unge. Så det er vigtigt vi arrangerer os og støtter vores ungdom i lokalområdet. Og vi er meget glade for aftalen og samarbejdet med vores lokale Dagli’Brugs.”

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et ørebeløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK og Dagli’Brugsen i Høm, der udbetaler pengene.

Vetterslev-Høm Gymnastikforening får overdraget checken fra Dagli’ Brugsen i Høm og OK. Foto: Dagli’ Brugsen i Høm

Tank 1 liter og støt din klub 3 gange
OK arbejder løbende på at udvikle sit sponsorkoncept. Som noget nyt får klubben nu 6 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist også køber el hos OK.

Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis bilisten også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte sin lokale forening/klub med i alt 18 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

“OK tankstationerne spiller en rolle i lokalsamfundet, derfor er det naturligt for os at støtte lokalsporten. Lige nu har mere end 1.300 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK,” siger Salgsdirektør hos OK, Anders Knudsen.

FAKTA OM OK OG SPONSORATET

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, naturgas, varmepumper, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • Foruden sporten støtter OK arbejdet i SOS Børnebyerne, Colitis-Crohn Foreningen, Foreningen Broen, ADHD Foreningen, Danske Hospitalsklovne, Grønlandsfonden samt Dansk Handicap Idrætsforbund.