Alice Morsbøl bliver fra marts ny Social- og Sundhedschef i Ringsted Kommune. Hun kommer fra en stilling som Sundheds- og Ældrechef i Hjørring Kommune og har været leder i den offentlige sektor i mere end 14 år.

Alice Morsbøl. Foto: Ringsted Kommune.

Det skriver Ringsted Kommune til Dit Ringsted.

Alice Morsbøl bliver ny centerchef for Social- og Sundhedscentret i Ringsted Kommune.

Hun får dermed ledelsesansvaret for et center, der løfter kommunens opgaver i forhold til ældre, sundhed, voksenhandicap og socialpsykiatri.

Alice Morsbøl ser frem til de nye opgaver i Ringsted Kommune.

”Jeg glæder mig til at begynde som centerchef i Ringsted Kommune. Det brede ledelsesansvar i Social- og Sundhedscentret giver mulighed for at arbejde helhedsorienteret på tværs af forskellige fagligheder, og Ringsted Kommune er med sin rehabiliteringsstrategi midt i en spændende og ambitiøs udvikling, som jeg ser frem til at tage del i”.

Direktør for social- og arbejdsmarkedsområdet i Ringsted Kommune, Andreas Jegstrup, glæder sig til samarbejdet med den nye centerchef:

”Alice Morsbøl har solid ledelseserfaring og er vant til at stå i spidsen for strategisk udvikling og forandring i offentlige organisationer. Hun har desuden et indgående kendskab til flere af de store velfærdsopgaver, vi skal løfte i kommunen. Det giver hende en stærk profil til den rolle, hun skal have her i Ringsted Kommune. Jeg glæder mig til samarbejdet med hende.”

Alice Morsbøl er 59 år og kommer fra en stilling som Sundheds- og Ældrechef i Hjørring Kommune, hvor hun har haft ledelsesansvar for blandt andet hjemmepleje, plejecentre, træningsenhed og produktionen af ældremad. Hun er oprindeligt uddannet som fysioterapeut og har siden taget en uddannelse som Cand. oecon.

Alice Morsbøl er ved at rykke teltpælene fra Nordjylland til Sjælland, og har første arbejdsdag i Social- og Sundhedscentret den 5. marts.