Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 30. januar til den 6. februar 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil uden nummerplader – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 1615 fik politiet en anmeldelse om, at en ældre, grøn personbil af mærket Volvo uden nummerplader og uden forreste kofanger kørte rundt i området. Politiet fandt bilen efterlad på p-pladsen ved en tankstation og fik kontakt til en gruppe lokale unge mænd, hvoraf en 21-årig mand fra Ringsted som bilejer blev sigtet for at nægte at give oplysninger til politiet om, hvem der havde været fører af bilen kort forinden. Han kan nu se frem til at modtage en bøde for den overtrædelse af færdselsloven, ligesom han blev pålagt at fjerne den uregistrerede bil fra offentligt område.

Indbrud i perioden
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Sct. Bendtsgade, Ringsted
Dron. Margrethesvej, Ringsted
Nørregade, Ringsted
Mellem Broerne, Ringsted
Balstrupvej, Balstrup, Ringsted