Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 5. februar til den 13. februar 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på indbrud på landejendom – Ringsted.

Kl. 10.35 blev anmeldt om et indbrud på en ejendom på Havbyrdvej, hvor en mand var inde i en lade, hvilket blev set af anmelderen. Politiet kørte til området, hvor de traf en 23-årig mand fra Greve, der sigtes for forsøg på tyveri. Sagen behandles senere i retten. Han blev afhørt til dette, og han blev efterfølgende afleveret i fogedretten, hvor han havde et mellemværende at skulle klare. Løsladt i løbet af eftermiddagen.

Uorden ved politikontrol – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 00.20 kontrollerede politiet en bil med tre mænd i, da de var parkeret på en tankstation. Den ene af mændene – en 26-årig mand uden fast bopæl – var så utilfreds med politiets kontrol af dem, at han begyndte at råbe og skrige samt udtale truende ytringer mod politiet, så han blev kortvarigt frihedsberøvet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Ved visitationen blev han tillige fundet i besiddelse af en joint, så han også blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når disse sager skal afgøres.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Fuglebakken, Ringsted

Kl. 19.01 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, hvor en bil var væltet rundt og nu lå på taget. Det viste sig, at en 69-årig mand fra Ringsted under kørsel ad Fuglebakken mod syd påkørte en parkeret bil, så hans personbil væltede og landede på taget. Den 69-årige var påvirket af spiritus under kørslen, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen kom til skade ved uheldet.

Indbrud i perioden
Havbyrdvej, Ringsted
Spurvevej, Ringsted
Nygårdsvej, Ørslev, Ringsted
Haslevvej, Ringsted
Kildemarken, Ringsted
Benløseparken, Benløse, Ringsted