Søndag den 10. juni 2018 mødes de heldige, der har købt billet til Ældre Sagens éndagestur, på Sct. Bendts Kirkeplads, hvorfra turen med højt humør og Edelskov Grupperejser går over Helsingør-Helsingborg til Sverige.

Efter blot 15 minutters kørsel fra Helsingborg nås Sofiero Slot, der i årene, siden det blev bygget i 1864 og frem til 1973, har været i den svenske kongefamilies eje, hvorefter det blev overdraget til Helsingborg by.

Slottet er kendt for sin meget store rhododendronhave og for i en overgang at have udstillet Dronning Margrethes gobeliner, der som bekendt nu hænger på Christiansborg i København.

Før frokosten kl. 11.30 i Slotscafeen med varm ret, brød, salat og kaffe, bliver der tid til på egen hånd at få strakt benene efter busturen og danne sig et førstehåndsindtryk af haven, inden guiderne kl. 13.00 tager over med en 45 minutters rundvisning.

Efter besøget i den fantastiske have kører bussen videre til Flickarne Lundgren, hvor kaffe med wienerbrød og lagkage serveres.

Turen i Sverige afsluttes med et besøg på Kullen, hvorefter bussen kører selskabet tilbage til Ringsted med forventet ankomst kl. 19.00.

Billetsalget til denne dejlige éndagestur starter den 19. april 2018 kl.10.00 i Ældre Sagens lokaler i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted. Kønumre udleveres fra kl. 9. Max 2 billeter pr. nummer. Se i øvrigt Ældre Sagen, Ringsteds hjemmeside for yderligere information.