Tirsdag den 6. marts runder Ringsted Outlet sit første skarpe hjørne og fejrer 10 år med danske og internationale mærkevarer til outletpriser. Jubilæet bliver fejret med gode tilbud i butikkerne fra tirsdag den 6. til og med søndag den 11. marts og med ekstraordinære kø-tilbud i weekenden.

Det skriver Ringsted Outlet til Dit Ringsted.

For at markere mærkedagen på en helt særlig måde, har outletbyen allieret sig med de lokale blomsterkunstnere hos MaLene Blomster for at få kreeret noget ganske særligt – en eventyrlig og naturnær fortolkning af outletbyens signatur – nemlig hjertet.

Der er helt præcis tale om 5 hjerter lavet i rustfri stål som MaLene Blomster har fået til opgave at give 5 forskellige udtryk, med udgangspunkt i naturen netop nu.

”Vi har igennem årene haft et rigtig godt samarbejde med MaLene Blomster, og det var derfor også helt naturligt at spørge netop dem, om de havde lyst til at lege med på idéen” fortæller Center Manager Jeanette Jussing Amdal.

”MaLene Blomster har altid leveret smukke og kreative buketter, og vi glæder os derfor meget til at se det færdige resultat af hjerterne”

Hjerterne kan ses fra tirsdag den 6. marts kl. 10 og til de ikke holder længere. Følg med på Facebook for tilbud og flere opdateringer om outletbyens 10 års jubilæum.


Hjerterne forberedes hos MaLene Blomster. Foto: Ringsted Outlet.