Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 1. marts til den 6. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Arbejdsulykke – Balstrupvej, Balstrup, Ringsted

Fredag kl. 13.43 blev en ambulance sendt til en fabrik, hvor en medarbejder var kommet til skade med en arm. Det viste sig, at en 54-årig mand fra Fakse havde fået en arm i klemme i en pressemaskine, som skulle serviceres.

Trykluft i maskinen var ikke blevet frakoblet, så den 54-åriges arm utilsigtet kom kortvarigt i klemme. Han blev bragt til undersøgelse på skadestuen, hvor lægerne kunne konstatere et knoglebrud i underarmen. Arbejdstilsynet blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af maskinen for at klarlægge, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Målrettet indsats – Hash på gadeplan og utryghedsskabende adfærd mv. – Køge, Greve og Ringsted kommuner.

Fredag eftermiddag og aften i tidsrummet kl. 1300-2300 var politiet igen i gang med den målrettede indsats mod hash, der dels skal finde frem til personer, der sælger hash og dels skal skabe tryghed i de områder, hvor hashhandlen mv. foregår.

Eftermiddagen blev brugt i Køge midtby, Ølbycentret, Ølby S-station og Karlemosen, hvor der var roligt. Kun et par “kendinge” blev truffet i Ølby. En 16-årig dreng havde 0,4 gram hash på sig, da politiet traf ham inde i en kiosk ved Ølby S-station.

Sidst på eftermiddagen gik turen til Ringsted, hvor der i Søndre Park-området blev truffet nogle personer med bande-relationer samt deres køretøjer.

Greve/Hundige-området blev også besøgt, hvor der blev patruljeret bl.a. til fods i hhv. Askerød, Waves og Greve Centret.

Om aftenen blev Køge midtby igen besøgt, hvor en 24-årig
mand fra Køge kl. ca. 2110 blev fundet i besiddelse af en halv joint i Nørregade. Lidt senere traf politiet kl. 2140 en 30-årig mand fra Køge på Gl. Lyngvej med 0,3 gram hash på sig.

Utryghedsskabende mand i toget – Ringsted

Kl. 22.21 bad DSB om assistance til at bortvise en mand, som var truende over for de rejsende i toget på vej mod Ringsted og Roskilde. På Ringsted station afventede toget, hvori politiet fik kontakt til en spirituspåvirket, 51-årig mand fra Gedser, som blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den truende adfærd i toget. Ved visitationen var han endvidere i besiddelse af to brevknive på ca. 25 cm uden anerkendelsesværdiget formål, hvorfor han også blev sigtet for overtrædelse af knivloven. Han blev anbragt til afrusning i detentionen og er blevet løsladt tidligt mandag morgen.

Målrettet indsats mod hash / utryghedsskabende adfærd mv. – Køge, Ringsted, Stevns og Roskilde

Torsdag eftermiddag og aften var politiet igen i gang med den målrettede indsats mod hash, der dels skal finde frem til personer, der sælger hash og dels skal skabe tryghed i de områder, hvor hashhandlen m.v. foregår.

Eftermiddagen blev brugt i Køge og Ringsted midtby samt Benløsecentret. Sidstnævnte sted blev en 18-årig mand fra Ringsted truffet med en digitalvægt og hashrester, men derudover havde han intet på sig.

I Hårlev blev der ført tilsyn på relevante adresser, hvor unge holder til.

Senere på aftenen gik turen retur til Køge, hvor der var fokus på relevante steder i midtbyen. Her blev en enkelte sigtet for besiddelse af hash, idet en 18-årig mand fra Herfølge forsøgte at gemme to gram hash, da politiet kontrollerede ham i hans bil i P-huset.

Et besøg på Ølby station og senere Karlemosen viste sig at være ga
nske fredeligt. Ingen mistænkelige personer blev truffet.

I Roskilde var politiet igen på besøg på en uddannelsesinstitution, hvor narkohunde hjalp politipersonalet med at lede efter narkotika. En 18-årig mand havde ca. ½ gram hash i sin jakke. Et efterfølgende besøg på et forsorgshjem resulterede i et mindre beslag af amfetamin og en ulovlig kniv.

Som opfølgning på et modtaget tip interesserede politiet sig for området ved en beboelsesejendom i den centrale del af Roskilde by, hvor et lokale skulle fungere som opholdssted for hash-rygende unge. Da politiet kiggede nærmere efter i lokalet, blev en 31-årig mand fra Roskilde truffet med knap 1 gram hash på sig. Lokalet bar i øvrigt præg at blive brugt som “opholdssted” og “rygestue”. En anden mand flygtede fra området, da politiet nærmede sig. Manden blev dog senere sporet til en nærliggende lejlighed og identificeret som en 48-årig mand fra Roskilde. Ved ransagning af hans bopæl fandt politiet knap34 gram hash og 7½ gram skunk. Den 48-årige blev sigtet for besiddelse af stofferne med henblik på handel med disse og fik i øvrigt stofferne beslaglagt som bevis.

Varetægtsfængsling – Fund af pistol – Vibevej, Ringsted

De to mænd fra Køge på 21 og 28 år, som blev anholdt onsdag aften, da de var på vej til at hente en pistol i et grønt område på Vibevej, blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 1300 i Retten i Roskilde som sigtede for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig våbenbesiddelse. Begge blev varetægtsfængslet til den 22. marts 2018. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere om sagen.

Indbrud i perioden
Præstbrovej, Farendløse, Ringsted (3 steder)
Nørregade, Ringsted