Team Cycling Ringsted og Holbæk Cykelsport arrangerer i Store Bededagsweekenden Youth Tour etapeløb. Der kommer deltagere fra hele Europa, så der bliver rig lejlighed til at se nogle af Europas bedste ungdomsryttere på vejene omkring Ringsted.

Det skriver Team Cycling Ringsted til Dit Ringsted.

Det betyder også, at trafikken vil være omlagt fredag den 27. april omkring Alsted og lørdag den 28. april omkring Kværkeby/Vigersted.

Fredag den 27. april fra ca. kl. 7.30 – 17.30 vil følgende veje være ensrettede: Engelsborgvej, Tornmarksvej, Sasserbovej, Fjenneslevmaglevej, Hylstrupvej, Langevej, Fuglagervej, Knabstrupvej, Skælbækvej.

Lørdag den 28. april fra ca. kl. 7.30 til 17.30 vil følgende veje være ensrettede: Bjergvej, Ejdamsvej, Ågerupvej, Snekkerupvej, Rusgårds Bakke, Værkevadsvej Vigersstedvej og Vigersted Bygade.

Der vil være tydelig skiltning, flagposter og trafik officials på ruterne for at sikre at sikkerheden er i top for de unge ryttere.

TCR er klar over, at dette kan medføre gener for beboere og gæster, men de håber på forståelse for dette. Der vil blive oprydning på ruten efter løbene er kørt.

Foto: Team Cycling Ringsted.