Den 11. august 2018 med afgang fra Skt. Bendts Kirkeplads drager Ældre Sagen, Ringsted i samarbejde med Edelskov Rejser mod Rødby som optakt til en 7 dages spændende og indholdsrig sommertur i Sydengland.

Med overnatning på såvel udrejse som hjemrejse i Utrecht i Holland går turen over Kanalen til Hotel Jurys Inn i Oxford, som danner udgangspunkt for de kommende dages oplevelser.

Der aflægges besøg i de romantiske og smukke egne, hvor Barnaby-serien er optaget, og foretages byvandringer i Oxford, hvor mange britiske berømtheder har uddannet sig på byens navnkundige universitet.

I turen indgår ligeledes besøg på egnens berømte slotte som Blenheim, hvor Winston Churchill blev født, og Highclere Castle, som mange kender som Downton Abbey fra TV serien af samme navn.

The Cotswolds, der er et af Englands smukkeste områder byder på et bakket og frodigt landskab med idylliske landsbyer, og i Stratford-upon-Avon med sine gamle bindingsværkshuse, gode cafeer og sjove butikker besøges Shakespeares fødehjem.

I Bath, kaldet Englands smukkeste by på grund af sine klassiske 1700-tals huse, beses de antikke romerske bade, der ikke findes mere velbevarede noget andet sted i verden.

Selvfølgelig indgår også Windsor med et dagsophold i turen. Windsor Castle, Dronning Elisabeths yndlingsslot, med sine fine samlinger af møbler, malerier og våben åbner sine døre for de danske besøgende, og der vil blive tid til på egen hånd at vandre rundt i den hyggelige by med dens gode butikker og cafeer.

Efter således at have nydt det sydlige Englands skønneste steder og med et sidste blik på The White Cliffs of Dover går rejsen hjemad med forventet ankomst i Ringsted den 19. august først på aftenen.

Billetter til rejsen kan erhverves i Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted fra torsdag den 3. maj 2018 kl. 10. Kønumre udleveres fra kl. 9. Ældre Sagen gør opmærksom på, at turen ikke er egnet for gangbesværede.