Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 10. april til den 17. april 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Bringstrup, Ringsted

Mandag kl. 15.49 blev anmeldt om færdselsuheld på Bringstrupvej, hvor en personbil, der blev ført af en 55-årig kvinde fra Fjenneslev, påkørte Ringsted Ny Friskole med bilen. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Den 55-årig var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Der skete kun ringe materiel skade på skolen.

Indbrud – Ringsted.

Torsdag kl. 00.47 var politiet på Huginsvej hos Ford, hvor der var anmeldelse om indbrud. Politiet havde bl.a. hundepatruljer på stedet, men det lykkedes ikke at finde frem til gerningsmændene.

Bortvisning af truende kunder – Klosterparks Alle, Ringsted

Onsdag kl. 00.03 ønskede personalet i en fastfoodrestaurant assistance fra politiet til at bortvise nogle kunder, som opførte sig truende på stedet, og som ikke ville gå trods opfordring fra personalet om at ændre adfærd. Politiet fik kl. 0007 kontakt til to mænd på 20 og 21 år fra Køge og en 23-årig mand fra Haslev, som alle blev bortvist fra stedet uden problemer. Ingen af dem blev sigtet for noget i anledning af deres adfærd.

Færdselsuheld – motorcyklist omkommet – Vestmotorvejen, Ringsted

Tirsdag kl. 09.50 fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld på motorvejen i vestgående retning mellem rasteplads Kværkeby og afkørsel 35 Ringsted Ø, hvor en motorcyklist var forulykket. Motorvejen blev i vestgående retning straks spærret for alt trafik ved afkørsel 34 Borup under redningsarbejdet på ulykkesstedet. Ud over ambulance- og redningspersonale var en lægehelikopter sendt til stedet, hvor en livløs mand blev fundet i midterrabatten, hvor en svensk registreret motorcykel også lå. Vragdele fra motorcyklen samt førerens styrthjelm var ifølge vidner røget over på den modsatte side af motorvejen, hvor effekterne blev knust af trafikanter i det østgående spor. Den livløse mand blev i en ambulance bragt til skadestuen i Slagelse, hvor en læge erklærede manden for død. Der var tale om en svensk motorcykel, hvis fører ifølge vidner var kørt i vestlig retning i vognbanen nærmest midterrabatten. Pludselig var han begyndt at trække ud mod midterrabatten, hvor han mistede herredømmet over motorcyklen og blev slynget af den ind i autoværnet med diverse kvæstelser til følge. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, og en bilinspektør har undersøgt uheldsstedet og den implicerede motorcykel. Kl. ca. 11.20 var der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere uheldsstedet. Den dræbte motorcyklist var en 65-årig mand fra Sverige, hvis pårørende er blevet underrettet af svensk politi.

Varetægtsfængsling – Forsøg på røveri mod tankstation – Køgevej, Ringsted

En 26-årig mand fra Ringsted, som mandag formiddag blev anholdt som mistænkt for røveriforsøget mod tankstationens butik 2. påskedag, blev tirsdag kl. 09.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for røveriforsøget, ulovlig besiddelse af en peberspray samt uberettiget optagelse af et lån ved misbrug af en anden identitetsoplysninger. Ved retsmødet blev han varetægtsfængslet foreløbigt til den 3. maj 2018, så politiet kan arbejde videre med sagen i forsøget på at identificeret både flugtbilen og dens fører.

Indbrud i perioden
Vetterslev Bygade, Vetterslev, Ringsted
Asgårdsvej, Benløse, Ringsted
Benløseparken, Benløse, Ringsted
Harhoffs Alle, Ringsted
Lergravsvej, Ringsted
Hørstørkervej, Benløse, Ringsted
Slimmingevej, Ringsted
Toftegårdsvej, Vetterslev
Susåvej, Vetterslev (2)