Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet den 17. april til den 24. april 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkobilist – Nordre Ringvej, Ringsted

Mandag kl. 01.15 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Albertslund for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Narkometertesten indikerede, at han var påvirket af kokain under kørslen. Den 25-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Anholdelse/indlæggelse – Røveri mod tankstation – Næstvedvej, Ringsted

Lørdag kl. 20.50 modtog politiet en henvendelse fra personalet på en tankstation, hvor en mand under trussel med en smørkniv netop havde begået et røveri. Personalet havde ikke nogen kontanter, hvorefter røveren forlangte at få udleveret en pakke cigaretter til en værdi af 36,50 kr. Røveren forlod nu butikken med udbyttet, men indfandt sig kort efter i baglokalet, hvor han gemte sig, så politiet kunne kl. 20.55 uden besvær anholde røveren. Han var en 60-årig mand fra Ringsted, som stadig havde både kniven og røveriudbyttet på sig. Han blev sigtet for røveri og afhørt til sagen på politistationen i Roskilde.

Efter nærmere juridisk vurdering af sagen og under hensyn til den anholdtes psykiske tilstand fandtes der ikke grundlag for fremstilling af ham i grundlovsforhør. Den 60-årige blev derfor løsladt fra politiet, men indlagt på et psykiatrisk hospital til fornøden behandling. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når røveriet skal afgøres strafferetligt.

Sten mod lastbil – Ringsted

Torsdag kl. 19.08 blev anmeldt om, at vidner tilbageholder to børn, der umiddelbart før anmeldelsen smed sten mod en lastbil på Næstvedvej. Politiet kørte til stedet, hvor de to unge blev overdraget af anmelderen.

Der er tale om to mindreårige børn i 13-års alderen, der grundet alder ikke kan sigtes for hærværk, men de kan forvente et erstatningskrav for ridser/stenslag mod lastbilen. Politiet forsøgte at aflevere børnene hos forældrene, der ikke blev truffet, men politiet følger op på sagen fredag.

Indbrud i perioden
Farendløsevej, Nordrup, Ringsted
Skjoldenæsvej, Jystrup
Kildebakken, Ringsted
Hyldegårdsvej, Ringsted
Ørslevunderskovvej, Ringsted
Jydegårdsvej, Ringsted
Bryggerstræde, Ringsted