Ringsted Børnefestival har allerede solgt mere end 2000 billetter til den sjoveste dag for børn til Ringsted Børnefestival 9. juni.

Foto: Ringsted Børnefestival.

Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når Ringsted for tredje gang inviterer til Børnefestival  lørdag den 9. juni 2018.  I 2017 deltog godt 10.000 børn og forældre i festen. Det hele kommer til at foregå omkring Ringsted Sport Center

Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og masser af aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på. Årets store nyhed på Ringsted Børnefestival er at Cirkus Mascot kommer med dyr & klovne i 7 forestillinger på selve dagen

Børn fra forskellige skoler i Ringsted kommune vil være en aktiv del af nogle af forestillinger, så der er noget at glæde sig til. Der vil i alt være 7 forestillinger, og der vil være en masse dyr man vil kunne opleve.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn i alderen 3-12 år – fra Ringsted og hele Sjælland – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Der er gratis adgang til festivalpladsen og til at prøve langt de fleste af aktiviteterne på det store festivalområde. Mad og drikkevarer kan købes til meget favorable priser.

Læs mere om Ringsted Børnefestival.

GemGem