Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 1. maj til den 9. maj 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel – Ringsted

Tirsdag kl. 20.47 anholdt politiet en 46-årig kvinde fra Ringsted, der blev truffet kørende i bil på Nørregade. Hun var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel – Ringsted

Søndag kl. 15.10 anholdt politiet en 71-årig mand fra Kastrup, der kørte i bil på Vestmotorvejen på en måde, der var til gene for den øvrige færdsel. En bilist tilkaldte politiet, og politiet fik fat i den pgl. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Tyveri fra varebil – Ringsted

Søndag kl. 18.32 anholdt politiet en 21-årig mand fra Ringsted en jakke med pung, halskæde og nøgler fra en varebil på Ahorn Alle. Han gik dernæst ind i Lidl, hvor han stjal en cola og seks flasker Tequila. Han blev tilbageholdt af flere vidner, der holdt han fast til politiet kom frem til stedet. Den anholdte er fortsat i politiets varetægt, og anklagemyndigheden vil mandag vurdere, om han evt. skal fremstilles i grundlovsforhør.

Resolut handling – Ringsted

Søndag kl. 21.14 reddede en 21-årig kvinde fra Næstved en mands liv, idet manden havde forvildet sig ned på togskinnerne på Ringsted Station. Kvinden bemærkede, at der kun var kort tid til, at et tog ville komme igennem på strækningen, og hun fik manden væk fra skinnerne, hvorefter et tog passerede forbi lige efter. Et vidne så episoden og kan således bekræfte det skete.

Det lykkedes ikke at få fat i manden efterfølgende, og politiet har således ikke identitet på manden. Den resolutte handling har efter politiets opfattelse reddet mandens liv, og politiet vil indstille den 21-årige kvinde til en dusør for sin handling.

Blufærdighedskrænkelse – Fuglebakken, Ringsted

Fredag kl. 19.29 fik politiet en henvendelse fra en 47-årig mand fra Ringsted, som i sit træningscenter havde opholdt sig i saunaen. Ind i saunaen var der kommet en nøgen mand med erigeret lem samtidig med, at den 47-årige blev opfordret til oralsex. Politiet fik senere den opstemte mand identificeret som en 23-årig mand fra Ringsted, som blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse over for den 47-årige. Han blev løsladt efter afhøring til sagen og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Trusler mod borgerservice – Tværalle, Ringsted

Tirsdag Kl. 14.05 anmeldte et kundecenter hos Erhversstyrelsen, at en utilfreds borger forgæves havde henvendt sig telefonisk hos Borgerservice i Ringsted kommune, som var lukket på grund af 1. maj, men opkaldet var besvaret af kundecenteret. Borgeren havde givet udtryk for at ville møde op på Borgerservice for at skyde personalet. Politiet kørte straks med flere patruljer til kommunens ekspeditionssteder for at forhindre et overgreb på personale og/eller bygninger mv. Samtidig iværksatte politiet straks efterforskning, der førte til en mistanke mod en bestemt mand i Ringsteds sydlige opland. Flere patruljer kørte til området ved den mistænktes bopæl, hvorefter politiet kl. 1628 foretog anholdelse af en 33-årig mand fra Ringsted, som straks erkendte at have været den sure mand, der udtalte truslerne over for Ringsted Kommune På stedet befandt sig også en 34-årig mand fra Ringsted, som blev anholdt i nogle
få minutter, men straks løsladt, da han ikke havde noget konkret med trusselssagen at gøre. Ved en ransagning af den 33-åriges bopæl fandt politiet en lille klump hash, en joint og et luftgevær, som politiet beslaglagde med henblik på nærmere undersøgelse i sagen. Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagerne, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Truende mand ved døren – Søgade, Ringsted

Tirsdag kl. 19.46 ønskede en 46-årig kvinde fra Ringsted hjælp fra politiet til at fjerne en mand, som truede med at slå hendes dør ind i forbindelse med en ophedet diskussion mellem parterne på gaden i minutterne inden anmeldelsen. Politiet fik på stedet kontakt til en 35-årig mand fra Ringsted, som blev anholdt kortvarigt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i anledning af adfærden over for kvinden. Hvad striden mellem parterne gik ud på, har politiet ingen oplysninger om.

Uorden ved fastfood-restaurant – Klosterparks Alle, Ringsted

Tirsdag kl. 20.14 anmeldte en yngre kvinde fra Ringsted, at hun og kæresten i forbindelse med et besøg på fastfoodrestauranten pludselig var blevet “omringet” af 8-10 personer af anden etnisk oprindelse end dansk. De havde ikke haft kontakt med personerne, der virkede påvirket af et eller andet og smed drikkevarer efter anmelderen og kæresten. Endvidere tog anmelderens taske fra bilen og smed rundt med tasken samt skubbede lidt til kæresten, inden gruppen forlod stedet i to biler. Politiet forsøger nu at finde ud af identiteten på personerne i et forsøg på at finde ud af, om der er grundlag for en sigtelse mod nogen.

Indbrud i perioden
Vænget, Benløse, Ringsted