Plastmo har købt samtlige aktier i det norske selskab SG Railing AS. SG Railing AS er blandt andet kendt for at levere rækværk i glas og aluminium i et flot design og i en høj kvalitet. Glasrækværk indgår nu i Plastmos sortiment af løsninger til udemiljø og regnvandshåndtering.

Terje Svendsen og André Thomsen. Foto: Plastmo.

Det skriver Plastmo til Dit Ringsted.

Med opkøbet vil Plastmo og SG Railing udvikle og udvide rækværksforretningen hos Plastmos mange forhandlere i Norden samt i Central- og Østeuropa.

SG Railing AS blev etableret af Terje Svendsen i 2005. Virksomheden ligger i Arna, tæt på Bergen i Norge. SG Railing AS omsatte i 2017 for 17,5 mio. NOK og har hidtil udelukkende været aktive på det norske marked.

SG Railing bliver fremover en del af aktiviteterne i Plastmo, og grundlæggeren Terje Svendsen samt de øvrige medarbejdere fortsætter alle i deres nuværende roller.

”Vi har en unik, stærk og flot rækværksløsning, som vi har haft stor succes med at afsætte i store dele af Norge. Vi har haft vækst gennem en årrække og må erkende, at det kræver et andet og større setup, hvis det fulde potentiale skal indfries.

Derfor er vi glade for og stolte over, at vi nu er en del af Plastmo,” udtaler Terje Svendsen, grundlægger og driftsansvarlig hos SG Railing.

Opkøbet er en del af Plastmos vækststrategi om at tilføre nye forretningsområder til sortimentet inden for udemiljø i kombination med Plastmos kendte regnvandsløsninger.

”Vi har i Plastmo ønsket at udvide forretningen og tilbyde vores forhandlerkunder flere kvalitetsløsninger til bygningers udemiljø. Vi er overbeviste om, at SG Railing og Plastmo er det helt rigtige match. Selskabet har de seneste år oplevet vækst, og vi skal sikre, at denne udvikling fortsætter,” udtaler André Thomsen, adm. direktør for Plastmos samlede aktiviteter.

Plastmo markedsfører et bredt produktsortiment inden for vandhåndtering og udemiljø, eksempelvis tagrender, tagløsninger, rækværk, dræn og faskiner.

Plastmo aktiviteterne drives fra lokationer i Danmark, Norge og Polen. Plastmo producerer, sælger og distribuerer sine løsninger til trælaster og byggemarkeder i Norden og Østeuropa.

Plastmo blev etableret i Danmark i 1958 og startede virksomheden med produktion og salg af plasttagrender. Plastmo ejes af det tyske familieejede selskab ACO. ACO koncernen har en omsætning på 5,8 mia. DKK (2017) og beskæftiger cirka 5.000 ansatte over hele verden.

Rækværk i glas og aluminium. Foto: Plastmo.