TCR har i forvejen mange dygtige cykelryttere der konkurrerer både i ungdoms- og voksenrækkerne. Nu opretter de også et motionshold for voksne der har lyst til og mod på at cykle nogle kilometer sammen med andre.

Der stilles ikke krav i forhold til niveau og ambitioner, blot foregår det på racercykel og altid med cykelhjelm.

Træningerne foregår tirsdag og torsdag kl. 17.30 til ca. 19.00 og så sikkert også en tur i løbet af weekenden. Første træning bliver tirsdag d. 15. maj, hvor man bare møder op ved klubben, Eilekiersvej 17-19 (for enden) i Benløse.

Alt efter hvor mange der kommer, bliver man delt ind efter niveau, så man kommer til at køre med nogle der kører ca. lige så stærkt og langt som en selv. Har man lyst, bliver det også muligt at deltage i motionsløb og så planlægges der som minimum én træningslejr om året.

Mottoet for holdet er “motion, frisk luft og godt selskab”

Når det på et tidspunkt i efteråret bliver for koldt at cykle ude, vil der for kvinder være mulighed for at melde sig på et spinningshold.

Årskontingentet er kr. 400. Hvis der er flere medlemmer fra samme husstand, koster det kr. 200 for disse. Hvis der er spørgsmål kan de sendes til tcr-kasserer@outlook.dk.

Foto: Team Cycling Ringsted.