Uden at det koster ekstra, kan man som billist støtte Benløse Floorball Club med tre gange så meget som tidligere, når der tankes brændstof på bilen. For klubben har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK.

Foto: OK.

Det skriver OK til Dit Ringsted.

Den lille hvide bold med huller bliver ført frem ad banen med staven. Spilleren gør klar til skud, men bliver tacklet i samme øjeblik.

Måltavlen viser 1-1, og det sitrer af spænding i hallen, mens 10 markspillere jagter bolden med hver sin stav i hånden på banen.

Det er lørdag den 21. april 2018, og de to floorball herrehold, Benløse Floorball Club og Frederikshavn Blackhawks står over for hinanden i kampen om DM-guld.

Desværre for hjemmeholdet fra Benløse måtte de gå fra banen med et nederlag på 3-6. Trods nederlaget kan smilet alligevel findes frem i klubben, da den har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Sponsoraftalen har betydet meget for klubben i tidens løb. Den har været medvirkende til, at vi er blandt landets allerbedste klubber, da aftalen har gjort det muligt at få talent til at blomstre,” lyder det fra Casper Bøge, som er bestyrelsesmedlem, sponsor- og ligaansvarlig i Benløse Floorball Club.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Benløse Floorball Clubs sponsoraftale.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte floorballklubben med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Stjerner og sammenhold
Trods nederlaget i dette års DM-finale for herresenior har den ambitiøse klub hentet mange titler i årenes løb og er blandt landets allerbedste floorballklubber.

“Vi har seks spillere på A-landsholdet og syv på U19-landsholdet. Landstræneren for U19-holdet er også i klubben,” siger Casper Bøge og fremhæver, hvor privilegeret klubben er ved at have så mange talenter og højkvalitet i den daglige træning.

“Det er skønt at se, at alt det arbejde, vi laver, bliver til noget. Det gør os stolte i klubben, når nogle af vores spillere kommer på landholdet, men ikke mindst giver det vores yngre spillere nogle idoler at se op til. De små har deres helte i klubben, og de ældre vil gerne lære fra sig. Det giver et rigtig godt sammenhold,” siger han.

I Benløse Floorball Club er netop sammenholdet vigtigt både internt på holdene, men også på tværs af årgange. Derfor arrangeres blandt andet fællesspisning for alle og andre sociale begivenheder for medlemmerne, som har alle aldre.

Ifølge Casper Bøge skal nogle af pengene fra sponsoraftalen med OK også bruges på arrangementer og andet, der kan komme spillerne til gavn.

“Tidligere har vi fået rigtig meget ud af aftalen med OK. Derfor er vi glade for at have udvidet den, da vi gerne vil gøre det endnu mere attraktivt at spille floorball. Her i byen slås vi jo med håndbold om folks opmærksomhed”.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund.

GemGem